Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotel Rijsbergen: voordelige overnachtingen

Heb jij zin in een leuke break en zoek je een fijn hotel in Rijsbergen? Dan raden we je aan om overnachtingen of een hotelarrangement te boeken via Hotels.nl! Bij Hotels.nl moet je namelijk zijn als je comfortabel en goedkoop wilt overnachten in Rijsbergen. Dit Brabantse dorp ligt ten zuiden van Breda in een prachtige omgeving met veel natuur en bezienswaardigheden. Lees verder

Zien en doen rondom je hotel in Rijsbergen

In en om Rijsbergen is altijd wat te beleven. Ga bijvoorbeeld wandelen en fietsen door natuurgebied De Pannenhoef met zijn schilderachtige bossen en vennen. Tip: combineer je activiteiten met een stop bij het Aardbeienterras en geniet van de lekkerste zomerkoninkjes. Of wat dacht je van een middagje golfen bij Golfpark De Turfvaert in Rijsbergen? Maak ook zeker een uitstapje naar Zundert. Daar staat onder meer het Vincent van Goghhuis, want Zundert is de geboorteplaats van de beroemde schilder. In Zundert bevindt zich daarnaast de Abdij Maria Toevlucht en de monniken maken hier overheerlijk trappistenbier. De brouwerij is op afspraak te bezoeken. Het bier en andere abdijproducten zijn verkrijgbaar in de abdijwinkel.

Nog meer leuke uitstapjes in de omgeving

Wil je nog meer tips voor een dagje uit in de omgeving van Rijsbergen? Dan bevelen we je een uistapje naar Breda van harte aan. Daar kun je fantastisch winkelen en de stad heeft veel bezienswaardigheden, zoals de eeuwenoude Grote Kerk. Steek ook gerust de Belgische grens over en bezoek bijvoorbeeld het oude stadje Hoogstraten en de bedevaartsgrot in Meersel-Dreef. Andere attracties in de omgeving van Rijsbergen zijn onder meer SnowWorld Rucphen-Breda en Vliegend Museum Seppe bij Breda Airport. Op dit vliegveld moet je overigens ook zijn als je zin hebt om een keer een parachutesprong te maken. Tot slot is een bezoek aan de Basiliek van de Heilige Agatha en Barbara in Oudenbosch een aanrader.

Goedkoop overnachten bij Rijsbergen

Zoek jij een hotel om voordelig te overnachten in Rijsbergen? Kies dan voor een aanbieding van Hotels.nl! Selecteer een aantal goedkope hotelovernachtingen of neem het ervan met een luxe hotelarrangement met allerhande extraatjes, zoals diner en fietshuur.

Waarom een hotel in Rijsbergen boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro