Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Ontspannen weekend in Belgische Eifel in voordelige hotels Robertville

Zin in een weekendje weg in een natuurrijke omgeving, zodat je helemaal tot rust komt? Dat lukt zeker in de hotels in Robertville die prachtig zijn gelegen in de Belgische Eifel. Lees verder

Overnachten Robertville met ontspanning aan het water

Overnachten in Robertville is een must voor natuurliefhebbers. Het plaatsje ligt op een steenworp van het stuwmeer met dezelfde naam. Rond Lac de Robertville en de stuwdam, de Barrage de Robertville, maak je prachtige wandelingen en fietstochten langs het water en door de bossen. Het meer zelf leent zich bij warm weer voor watersporten. De hotels in Robertville liggen vlakbij het schitterende natuurpark Hoge Venen-Eifel, op de grens tussen België en Duitsland, met sprookjesachtige landschappen waar je heerlijk kunt ontspannen. Het bijzondere hoogveen- en heidegebied ontstond aan het einde van de laatste ijstijd. Ten zuiden van Robertville trek je dieper de Ardennen in en bezoek je pittoreske plaatsen als La Roche-en-Ardenne en Durbuy.

Overnachten Robertville met drie landen in een weekend

De hotels in Robertville liggen niet ver van de Duitse grens. Heb je een lang weekend geboekt, dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in het fraaie Aken, met zijn statige Dom en pittoreske centrum. Dichterbij in België zelf ontdek je Luik, een stad die zijn imago van grijs en grauw zeker geen eer aan doet. Naast het mooie kunstmuseum La Boverie heeft Luik ook een van de mooiste uitkijkpunten. Vanaf de Montagne de Bueren, de trappen die je leiden naar de citadel van Luik, geniet je van een weids uitzicht over de stad, met in de verte de heuvels van de Ardennen. Wil je niet in twee maar zelfs drie landen vakantie vieren? Ook het Nederlandse Maastricht is goed bereikbaar als je gaat overnachten in Robertville. Hier geniet je van de gezelligheid op het Vrijthof en het Onze-Lieve-Vrouweplein.

Hotels Robertville: bekijk het aanbod

Zoek je in Robertville een hotel? Hotels.nl heeft tal van aanbiedingen voor een scherp geprijsd weekendje weg in België. Daarnaast bevat ons aanbod tal van andere voordelige bestemmingen. Boek direct. Al meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor!

Waarom een hotel in Robertville boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro