Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Aanbieding hotel Roosteren Limburg

Trekt Limburg jou en zoek je betaalbare hotels bij Roosteren? Hotels.nl helpt je graag op weg met de beste aanbiedingen voor hotels in Roosteren. Zowel deals voor een verblijf van twee nachten als uitgebreide hotelarrangementen vind je razendsnel via onze website. Het schattige dorpje Roosteren ligt langs de Maas in Limburg, in het smalste stukje Nederland. Hier wandel of fiets je met gemak naar België of Duitsland. In de mooie groene omgeving kom je helemaal tot rust. Lees verder

Hotels in Roosteren: genieten van de Maasvallei

Kom genieten van de prachtige Maasvallei tijdens je verblijf in Roosteren! Je maakt hier de mooiste wandelingen en fietstochten langs de Maas. Verken bijvoorbeeld natuurgebied De Rug en bewonder er de grootste kudde Konikpaarden van de Maasvallei. Voor tal van outdooractiviteiten, zoals suppen, waterskiën en kanovaren, moet je bij de Aldeneikerplas bij Maaseik in België zijn. Of kies voor het fietsen van een Drielandenfietsroute. Op je fietstocht kom je langs authentieke Maasdalhoeven en een aantal prachtige kastelen, zoals kasteel Ter Borgh. Bij het restaurant in Kasteel Eijckholt is het mogelijk om in een stijlvolle setting culinair te genieten.

Bezienswaardigheden nabij de hotels van Roosteren in Limburg

Heb je zin om een museum te bezoeken? Ga dan langs bij het Museum van de Vrouw in Echt. In dit unieke museum ontdek je meer over alle facetten van het vrouwenleven en de lokale geschiedenis. Of ga een dagje naar de Belgische stad Maaseik. Hier kun je heerlijk winkelen en genieten van een terrasje op de Markt. Verder mag je Susteren niet overslaan. In dit stadje staat de eeuwenoude Basiliek van de Heilige Amelberga. In dit indrukwekkende gebouw bevindt zich een schatkamer met kerkelijke kunstschatten, waaronder een evangelieboek uit de elfde eeuw. Dit Evangeliarium is rijk versierd en een van de oudste boeken van Nederland.

De beste deals voor hotels in Roosteren

Doorzoek nu het aanbod van Hotels.nl en vind de goedkoopste hotels nabij Roosteren! Boek direct een aantal overnachtingen of kies een uniek arrangement inclusief ontbijt en diner uit. Heb je een keuze gemaakt? Wacht niet te lang met reserveren, want onze aanbiedingen lopen gauw vol!

Waarom een hotel in Roosteren boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro