Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Rossum: de beste aanbiedingen

Zoek jij een voordelig hotel in Rossum voor een lekker weekendje weg? Check dan de actuele aanbiedingen van Hotels.nl en boek vandaag nog een van onze goedkope deals! Rossum is een mooi dorpje dat aan de Waal en de Maas in de Bommelerwaard ligt. Dankzij de bijzondere ligging bevindt het zich als het ware op een riviereiland. In de omgeving zijn veel bezienswaardigheden en tal van mogelijkheden voor leuke activiteiten. Lees verder

De Bommelerwaard verkennen vanuit een hotel bij Rossum

De Bommelerwaard is een prachtig gebied voor ontdekkingstochten op de fiets. Je komt langs slingerende rivierdijken, pittoreske dorpjes en legendarische kastelen. Rossum zelf is overigens een van die pittoreske dorpjes. Ook wandelaars zullen volop genieten, bijvoorbeeld op de paden van het Slingerbos bij Kasteel Rossum of rondom de oude rivierarm van natuurgebied De Kil van Hurwenen. Ook in de natuur bij Nieuw Fort Sint Andries, een ruïne, kun je heerlijk wandelen. Wil je meer weten over het rivierengebied? Dan moet je bij Bezoekerscentrum De Grote Rivieren in Heerewaard zijn. Vanuit Kerkdriel is het mogelijk een boottocht te maken.

Toeristische tips voor hotels in Rossum

Liefhebbers van kastelen bevelen we het middeleeuwse Kasteel Ammersoyen in Ammerzoden van harte aan. Ga vooral mee op een rondleiding langs de ridderzaal, de zolder, het vrouwenverblijf en de torenkamers van dit imposante kasteel. Voor een goede portie cultuur en historie moet je verder vooral in vestingstad Zaltbommel zijn. Bezienswaardigheden in deze stad zijn onder andere het Stadskasteel, de fraaie groene stadswallen en de Sint-Maartenskerk. Daarnaast vind je hier veel gezellige terrassen en uitstekende eetgelegenheden. Verder raden we je aan om bij IJsboerderij De Schoonheuvel in Hedel langs te gaan. Niet alleen voor een heerlijk ijsje, maar ook voor een van de andere activiteiten, zoals een excursie of een kanotocht met picknick.

Goedkoop verblijf in een hotel in Rossum

Sta je inmiddels te popelen om een leuk hotel bij Rossum te boeken? Check dan snel de nieuwste deals op Hotels.nl en kies bijvoorbeeld een arrangement inclusief diner en de huur van fietsen uit bij een comfortabel hotel in Rossum.

Waarom een hotel in Rossum boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro