Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Topdeals hotels Ruinerwold

Wil jij er op uit in de natuur van Drenthe en zoek je voordelige hotels bij Ruinerwold? Dan is de kans groot dat je zult slagen bij Hotels.nl! Op onze website staan namelijk de beste hoteldeals en leukste arrangementen. Ruinerwold is een Drents lintdorp met fraaie boerderijen dat te midden van vier nationale parken ligt. In de omgeving liggen veel fiets- en wandelpaden en leuke steden. Lees verder

Genieten van de natuur en overnachten in Ruinerwold

Als natuurliefhebber kun je rondom Ruinerwold je hart ophalen. Dit is te danken aan de volgende vier natuurgebieden in de nabije omgeving: Nationaal Park Dwingelerveld, Nationaal Park Drents-Friese Wold, Nationaal Park Weerribben-Wieden en De Hondsrug UNESCO Global Geopark. Dat wordt kortom genieten van prachtige bossen, bloeiende heide, blatende schaapskuddes, mysterieuze hunebedden, uitgestrekte moerassen en woeste stuifzanden. In deze schitterende natuur moet je zijn voor rust en tal van sportieve activiteiten, zoals wandelen, fietsen, kanovaren en zeilen. Tijdens je ontdekkingstochten kan je onder meer reeën, bunzingen, kraanvogels en spechten in het wild zien. Daarnaast kom je allerlei bijzondere bomen, planten en insecten tegen. Zo vind je langs de fietspaden van het Dwingelerveld bijvoorbeeld verschillende soorten orchideeën.

Bezienswaardigheden in en om Ruinerwold

Er valt nog veel meer te zien en te doen bij Ruinerwold! Bezoek bijvoorbeeld Museumboerderij de Karstenhoeve in het dorp zelf. Deze authentieke Drentse boerderij heeft een kenmerkend rieten dak en werd gebouwd in de zeventiende eeuw. Bewonder de diverse stijlkamers, de grote hooischuur en de wagenschuur met historische werktuigen. Hou je van vissen? Zoek dan een mooie stek uit bij De Woldstek Visvijvers. Of wat dacht je van een middagje Pitch & Putt golf op de baan van Buitengoed Weerwille? Verder is het onder meer mogelijk een rondleiding te krijgen over de wijngaard van Wijngoed Drenthe.

Goedkoop overnachten bij Ruinerwold

Wil jij binnenkort, bijvoorbeeld in de herfstvakantie, voor weinig geld overnachten in Ruinerwold? Check dan gauw onze nieuwste aanbiedingen voor hotels bij Ruinerwold. Boek direct een aantal overnachtingen of kies een mooi hotelarrangement met fietshuur en diner uit. Tal van tevreden gasten boekten reeds hun verblijf via Hotels.nl!

Waarom een hotel in Ruinerwold boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro