Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Gave deals voor hotels in Sant Feliu de Guixols

Ben jij benieuwd hoe je snel een goedkoop hotel in Sant Feliu de Guixols boekt? Dan moet je eens rondneuzen in het aanbod van Hotels.nl! Wij hebben voor jou de leukste hotels en de beste aanbiedingen op onze website staan. Sant Feliu de Guixols is een gezellige badplaats aan de Costa Brava en een van onze populairste bestemmingen in Spanje. Lees verder

Vakantie in Sant Feliu de Guixols in Spanje

Oorspronkelijk is Sant Feliu de Guixols een vissersdorpje. Het ligt aan een baai met een strand en een brede boulevard. Er staat een schitterend Benedictijns klooster dat je echt gezien moet hebben. Het centrum met zijn smalle straatjes, knusse pleinen en mooie herenhuizen is reuze gezellig. Heb je zin om tijdens je zonvakantie meer van Spanje te zien? Dan bevelen we je een bezoek aan de steden Girona, Barcelona en Figueras van harte aan. Girona heeft een imposante stadsmuur en vele historische bezienswaardigheden, zoals de kathedraal en de Arabische baden. Barcelona is een bruisende stad die beroemd werd vanwege de prachtige bouwsels van architect Gaudi. Een uitstapje naar de kleine stad Figueras is een must als je een bewonderaar bent van de kunst van Salvador Dalí.

Relaxen aan de Spaanse stranden bij de Middellandse Zee

Voor een relaxvakantie op en langs het strand moet je echt in Sant Feliu de Guixols zijn. Behalve zonnebaden en zwemmen kun je bij Sant Feliu de Guixols bovendien fantastisch fietsen en golfen. Wil je nog meer strandplezier beleven of lekker stappen? Dan raden we je aan om een dagje naar de badplaats Platja d’Aro te gaan en te genieten van de vele winkels, de gave discotheken en de gezellige terrassen.

Laag geprijsde hotelkamers in Sant Feliu de Guixols

Een voordelig hotel in Sant Feliu de Guixols zoek en boek je via Hotels.nl! Bekijk dus gauw ons actuele aanbod met unieke deals. Dit geldt ook voor de fijne hotelkamers en arrangementen van Nederlandse hotelketens in de regio, zoals Van der Valk. Kies bijvoorbeeld een hotel uit met een eigen wellnesscentrum.

Waarom een hotel in Sant Feliu de Guixols boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro