Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelig overnachten in een hotel bij Santpoort

Kijk jij uit naar een scherp geprijsd verblijf in een hotel bij Santpoort? Gebruik dan Hotels.nl bij je zoektocht, want bij ons vind je de beste hoteldeals! Zo boek je ook in Santpoort een hotel voor de laagste prijs. Santpoort bestaat uit Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid. Het dorp ligt net boven Haarlem en grenst aan Nationaal Park Zuid-Kennemerland. In deze prachtige omgeving zijn veel recreatiemogelijkheden. Lees verder

Verblijf in een hotel bij Santpoort Noord of Zuid

Rondom de hotels van Santpoort Noord en Zuid tref je schitterende natuur en veel bezienswaardigheden aan. Voor een mooie wandeling direct bij het dorp kun je terecht in het Burgemeester Rijkenspark en het Kennemergaardeparkje. Het Kennemergaardeparkje hoorde vroeger bij het fraaie Landgoed Duin en Kruidberg. Dat is tegenwoordig een hotel en daar kun je bijzonder overnachten en relaxen met wellness. De korenmolen De Zandhaas in Santpoort werkt nog en herbergt een historisch winkeltje met lokale producten. Verder vind je in het dorp overblijfselen van een heus kasteel: de ruïne van Brederode. Tijdens een bezoek is het mogelijk de donjon te beklimmen en tentoonstellingen te bewonderen.

Santpoort hotel: tips voor uitstapjes in de omgeving

In de omgeving van Santpoort is voor iedereen wat te beleven! Ga bijvoorbeeld een dagje naar het IJmuider Strand, Bloemendaal aan Zee of de duinen van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Of wat dacht je van golfen op golfbaan Spaarnwoude? Dit is de grootste golfbaan van Europa. Wil je lekker gaan shoppen? Haarlem is een van de leukste winkelsteden van Nederland en deze stad ligt om de hoek. Er bevinden zich bovendien een aantal interessante musea, zoals het Frans Hals Museum en Teylers Museum. Andere tips voor uitjes: het Bunker Museum IJmuiden en een excursie naar Forteiland IJmuiden.

Goedkope hotels in Santpoort

Scoor nu voor een lage prijs een leuk hotel in Santpoort! Via Hotels.nl doorzoek je gemakkelijk de diverse opties. Vind bijvoorbeeld een uniek hotelarrangement met ontbijt, diner en fietshuur. Boek een aanbieding voor één nachtje, twee nachten of meer. Maak er een onvergetelijke vakantie of een gezellig weekendje weg van

Waarom een hotel in Santpoort boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Santpoort te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro