Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Sas van Gent. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Zin in een overnachting in Zeeuws-Vlaanderen, vlakbij de Belgische grens? Met de hotels in Sas van Gent verblijf je in een historisch plaatsje dat deel uitmaakt van de gemeente Terneuzen. Tijdens het overnachten in Sas van Gent ligt de Zeeuwse kust vlakbij voor een lange strandwandeling. Of maak bij het goedkope hotel in Sas van Gent een uitstapje naar Belgische steden als Gent, Brugge en Antwerpen. Bekijk meteen onze scherpe aanbiedingen voor een hotel in Sas van Gent op Hotels.nl! Lees verder

Uitwaaien aan de kust bij het hotel in Sas van Gent

Vliegeren, schelpen zoeken of beachvolleyballen? Vanaf het hotel bij Sas van Gent ben je in een mum van tijd aan de Zeeuwse kust. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan badplaatsen als Cadzand-Bad en geniet met volle teugen van de warme zon en het zand. De stranden zijn meerdere malen bekroond met een Blauwe Vlag, wat inhoudt dat het zeewater van hoge kwaliteit is en de stranden schoon zijn. Bovendien bevinden zich handige verdwaalpalen met Dick Bruna figuurtjes op het strand en zijn er strandwachten in het hoogseizoen aanwezig. Zo geniet je van een zorgeloze vakantie tijdens je verblijf in het hotel bij Sas van Gent.

Kunst en geschiedenis bij hotels Sas van Gent

Wanneer je rondstruint bij de Sas van Gent hotels, merk je al snel dat het stadscentrum boordevol monumentale panden staat. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Cuyperskerk uit 1892 dat volledig in neogotische stijl is gebouwd. Tegenwoordig is de kerk een overdekt marktplein. Je kunt de toren bovendien beklimmen voor een fenomenaal uitzicht over de stad. Maak daarna een wandeling naar de Molenberg, waar een achtkantige molen staat. Verder is een bezoek aan het Industrieel museum bij het Sas van Gent hotel een aanrader. Dit was de eerste Coöperatieve suikerfabriek van ons land. Je vindt in het museum allerlei wetenswaardigheden over techniek en industrie.

Op naar België vanaf het Sas van Gent hotel

De hotels in Sas van Gent liggen op een steenworp afstand van de Belgische grens. Maak daarom een uitstapje naar populaire steden als Antwerpen, Gent of Brugge. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Sas van Gent te boeken? Laat je dan inspireren door ons aanbod op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Sas van Gent boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro