Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Schin Op Geul. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Het buitenlandgevoel ervaren in eigen land? Terwijl je door het Limburgse heuvellandschap bij de hotels in Schin op Geul trekt, heb je het gevoel alsof je in Zuid-Frankrijk bent. Kijk uit over de eindeloze wijngaarden, ontspan op het terras in de schilderachtige dorpjes of bezoek een van de bruisende steden als Maastricht, Valkenburg of Aken. Bekijk meteen ons aanbod aan hotels bij Schin op Geul op Hotels.nl! Lees verder

Keer terug in de tijd bij het Schin op Geul hotel

In het Limburgse landschap bij de Schin op Geul hotels zie je vele idyllische dorpjes en kastelen terug. Bezoek bijvoorbeeld Kasteel Hoensbroek, wat een van de grootste kastelen van ons land is. Treed binnen in de elegante balzaal, beklim de toren uit 1360 voor een fraai uitzicht of daal af in de mysterieuze kerker. Of maak tijdens het overnachten in Schin op Geul een rit in een stoomtrein. Onderweg rijd je over de Miljoenenlijn en geniet je van de Limburgse heuvels.

Activiteiten voor jong en oud bij hotels Schin op Geul

Tijdens het in Schin op Geul overnachten beleef je allerlei activiteiten voor jong en oud. In GaiaZoo maak je gedurende het overnachten bij Schin op Geul een reis over de hele wereld. Je staat oog in oog met honderd diersoorten en komt alles te weten over hun leefgebieden. De kinderen klauteren in de speeltuin of klimmen tussen de bomen van de JungleTour. Bij Margraten ontdek je tijdens het overnachten in Schin op Geul de indrukwekkende geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Hier liggen meer dan achtduizend militairen uit de Verenigde Staten begraven, die aan de bevrijding van Nederland hebben bijgedragen. Bovendien vind je in de regio talrijke water- en korenmolen, zoals de Weltermolen bij Heerlen en de Neuborgmolen van Gulpen.

Overnachten bij Schin op Geul in de buurt van Maastricht

Vlakbij Schin op Geul ligt de gezellige provinciehoofdstad Maastricht. Hier heb je tijdens het in Schin op Geul overnachten alle tijd om te winkelen bij boetieks of neer te strijken op een van de sfeervolle terrassen aan het Vrijthof. Laat je gelijk inspireren door de hotels in Schin op Geul op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Schin op Geul boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro