Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Sellingen? bekijk alle deals in Groningen

Zin in een weekendje weg in het hoge noorden? De hotels in Sellingen hebben een mooie ligging in dit dorp in de provincie Groningen, aan de grens met Duitsland. In deze landelijke omgeving geniet je van een ontspannen verblijf. Voor een dagje winkelen of cultuur bezoek je de stad Groningen. Lees verder

Overnachten in Sellingen met ontspanning in de natuur

De hotels in Sellingen zijn een aanrader voor een weekendje rust. Vanuit het dorp wandel je zo de Sellingerbossen in. Een mooie route neemt je mee door de bossen en langs de heidevelden van Ter Borg in Westerwolde. Grote kans dat je onderweg Schotse Hooglanders tegenkomt. Onderweg kom je ook langs het Theater van de Natuur aan de Ruiten Aa. Dit is een uitkijkheuvel met een geweldig uitzicht. Ga je als natuurliefhebber in Sellingen overnachten? Net over de grens in Duitsland wachten een aantal fraaie natuurgebieden. Bijvoorbeeld het Aschendorfer Obermoor vlakbij het Duitse Papenburg. Tijdens een wandeling over het Aschendorfer Moorpfad geniet je van de wilde natuur in dit bijzondere hoogveengebied, waar nog steeds veenmos aangroeit. In de periode juni tot en met september staat alles in bloei, wat een prachtig kleurenpalet oplevert.

Sellingen hotel met bezoek aan Groningen

Overnachten in Sellingen is ideaal voor een dagje Groningen. De bruisende provinciehoofdstad ligt vlakbij. Het Groninger Museum is alleen al vanwege de architectuur van het gebouw de moeite waard. In het museum wachten vaste en tijdelijke tentoonstellingen, die meer vertellen over bijvoorbeeld de geschiedenis van de stad. Een bezoek aan Groningen is niet compleet zonder dat je de Martinitoren beklimt. Deze 17e-eeuwse toren aan de Grote Markt van 97 meter biedt een weids uitzicht over de stad. Wil je een mooie foto maken van de Martinitoren? Dan kan vanaf het Forum. De binnenstad van Groningen bestaat verder uit pittoreske hofjes met eeuwenoude panden, zoals het Goudkantoor en de Korenbeurs.

In Sellingen overnachten: bekijk alle deals

Zoek je in Sellingen een hotel? Hotels.nl heeft een uitgebreide keus aan voordelige hotelovernachtingen in Groningen. Ook voor een nachtje of weekendje weg elders in Nederland ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom een hotel in Sellingen boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro