Let op, door huidige maatregelen COVID19 kan weergegeven informatie afwijken! Klik hier
Let op, door huidige maatregelen COVID19 kan weergegeven informatie afwijken! Klik hier
Let op, door huidige maatregelen COVID19 kan weergegeven informatie afwijken! Klik hier

Organisatie

Hotels.nl: de nummer 1 voor hotelaanbiedingen in Nederland! Nederlanders zijn levensgenieters; we werken hard, maar genieten nog harder! En hoewel wij onze vakanties vaak in het buitenland vieren, heeft Nederland ook genoeg te bieden. Want zeg nou zelf, heb jij hier alles al gezien? Én niet te vergeten: geen taalbarrières, geen onbekende producten en altijd lekker dichtbij huis. Vanuit het hoge noorden werken wij in Groningen aan jouw ontspanning en plezier. Onze missie is Easy going: wij zorgen ervoor dat jij je ontspannen voelt vanaf het moment dat je op Hotels.nl terechtkomt. Ontsnap aan de drukte van alledag en droom heerlijk weg naar je volgende avontuur. Wij vinden jouw perfecte match, met nét dat beetje extra; de mooiste bubbelbaden, unieke suites of bijzondere hotels. Met fijne extra’s die bij de prijs inbegrepen zijn, krijg jij écht waar voor je geld. Een uitgebreid ontbijt, een Michelin Sterren diner of ontspannen in een luxe wellnessresort, bij Hotels.nl kan het allemaal!


Wat betekent Hotels.nl voor jou als hotelier? Wij zorgen voor de perfecte match tussen jouw hotel en onze hotelgasten. We zorgen voor een mooie presentatie van je hotel, waarbij we ons onderscheiden in beeld en kwaliteit. Hotels.nl denkt graag met je mee en ziet vooral mogelijkheden die bovendien snel gerealiseerd kunnen worden. We proberen graag nieuwe dingen met je uit!


Waar staan wij voor? Bij alles wat we doen staan onze kernwaarden centraal. Het beschrijft wie we zijn, of sterker nog; waar we naartoe willen werken. Kernwaarden: Ontspannen: Bij Hotels.nl komt het vrije gevoel van rust en ruimte naar voren. Je ontspant wanneer je als gast op de website komt, je ervaart vrijheid als hotelier in de samenwerking met Hotels.nl. Je ervaart ruimte als medewerker wanneer je bij ons werkt. Eigenwijs: Wij werken het liefst zonder regels, gaan niet met de massa mee en durven tegen de wind in te gaan. Drie keer rechts is ook links. Pionieren: Wij proberen dingen uit, leren door te doen en durven de eerste te zijn. Inspireren: Wij inspireren met mooie producten. Wij zoeken mooie hotels. We bieden vooral de luxe kamers aan. Wij presenteren alles met mooie beelden en teksten. Vooruitstrevend: Wij zijn initiatiefrijk, staan open voor verandering en zijn gericht op de toekomst.


Hotels.nl in het kort:

  • * meer dan 1.000.000 bezoekers per maand
  • * Meer dan 2000 aangesloten hotels (en groeiend)
  • * 30 medewerkers
  • * geen verborgen kosten
  • * 0 stropdassen
  • * 2 blokken kaas en 5 tot 6 broden per dag


Op de contactpagina staan onze contactgegevens vermeld.