Menu

Beste prijsgarantie - geen verborgen kosten

Hotels.nl vergelijkt dagelijks de prijzen van hotelkamers van de bij haar aangesloten hotels met prijzen op websites van andere aanbieders. Daarom durven wij ook een beste prijsgarantie te geven. Als je via Hotels.nl een hotel boekt en ergens anders op internet voor dezelfde datum een lagere prijs tegenkomt dan betaalt Hotels.nl je het verschil terug.

Wat betekent dit voor jou?

Indien het aanbod van een andere hotelboekingssite goedkoper is en voldoet aan de onderstaande voorwaarden, dan verzoeken wij je om dit binnen 24 uur nadat je de reservering hebt gemaakt aan ons door te geven. Indien de informatie klopt, zal Hotels.nl het verschil aan je terugbetalen. Je kunt de informatie aan ons doorgeven via "Mijn Boeking" Je dient dan het volgende aan ons door te geven: - de website van de andere hotelboekingssite - de prijs van de andere hotelboekingssite in euro's - de URL waar je de informatie hebt gevonden. Klik hier om naar de customer interface te gaan. De pincode behorende bij je boekingsnummer staat in de bevestiging van je reservering vermeld.

Hotels.nl betaalt het verschil terug onder de volgende voorwaarden:

Bestaande boeking: Als je een bestaande boeking bij Hotels.nl hebt. Annuleer je boeking dus niet! Hetzelfde kamertype: De door jou gevonden lagere prijs is geldig voor hetzelfde kamertype en -faciliteiten Dezelfde prijsopbouw: De door jou gevonden lagere prijs op een andere website moet hetzelfde zijn opgebouwd (in-, exclusief ontbijt, in-, exclusief toeristenbelasting, gelijke boekings- en annuleringsvoorwaarden) Dezelfde reisperiode: De door jou gevonden lagere prijs moet betrekking hebben op dezelfde periode (aankomst en vertrek) Binnen 24 uur: Als je het formulier binnen 24 uur nadat je de reservering hebt gemaakt ingevuld hebt. Uitgesloten zijn: - periodes tijdens beurzen en evenementen - groepsboekingen vanaf 9 personen - tarieven op de website van het hotel zelf - speciaaltarieven, die alleen geboekt kunnen worden met een klantenkaart, cadeaubon en/of kortingsbon - niet annuleerbare tarieven