Let op, door huidige maatregelen COVID19 kan weergegeven informatie afwijken! Klik hier
Let op, door huidige maatregelen COVID19 kan weergegeven informatie afwijken! Klik hier
Let op, door huidige maatregelen COVID19 kan weergegeven informatie afwijken! Klik hier
  • Home
  • Hotel aanmelden

Hotel aanmelden

Onze werkwijze

Hotels.nl is een platform voor hotelaanbiedingen. We zijn continu op zoek naar de beste deals voor onze gasten; kwaliteit tegen een scherpe prijs. Via Facebook (390.000+ volgers), Instagram (22.500+ volgers) en diverse mailinglijsten (250.000+ abonnees) brengen we deze, op maat gemaakte deals, bij onze gasten.

Waarom samenwerken met Hotels.nl?

  • Een vermelding op onze website is helemaal gratis;
  • Profiteer van de laagste commissie in de markt, in uitzonderlijke gevallen zelfs 0%;
  • Je hebt zelf de touwtjes in handen dankzij onze gebruiksvriendelijke interface;
  • Gemakkelijk zelf gegevens wijzigen in zowel de hotelpagina als tarieven en beschikbaarheid: kamers openen en sluiten, foto’s aanpassen, prijzen laden, etc;
  • We kunnen een koppeling met meer dan 30 channel managers realiseren, waaronder SmartHOTEL, Hotelconcepts en RateTiger;
  • Houd alles zelf in de gaten met het geavanceerde statistieken systeem van Hotels.nl;
  • No cure no pay: Doen wij geen boeking voor jouw hotel? Dan betaal je ook niets aan ons.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Stuur dan een e-mail naar am@hotels.nl of bel ons op 050-3603520 voor meer informatie.

Ons prijsbeleid

Als een hotel ons “dezelfde prijzen als Booking.com” aanbiedt, kunnen wij helaas geen samenwerking aangaan. Booking.com is 5.000 keer groter dan Hotels.nl. Het is voor ons niet mogelijk om te concurreren met een partij van dergelijke grootte onder dezelfde condities. Wij beschikken niet over de marketing- en IT-budgetten om dit op een zinvolle manier te realiseren.

Over rate-parity

Sinds jaar en dag geldt de regel in de hotelmarkt dat hotels rate-parity bij alle beschikbare kanalen willen. Wij zijn van mening dat dit verlangen naar rate-parity ervoor zorgt dat de hotelmarkt “op slot zit”. Uiteraard staat het hotels vrij om zelf de prijzen te formuleren of te kiezen waar ze wel of niet zichtbaar willen zijn. Wij zijn echter van mening dat hoteliers op deze manier zelf de problemen die hiermee gepaard gaan in stand houden.

Wij sluiten alleen hotels aan die in Nederland, België of Duitsland gevestigd zijn.