Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelig verblijf in hotel bij Sint Geertruid in Limburg

Zoek jij een leuk en betaalbaar hotel in Sint Geertruid? Snuffel dan eens rond bij de aanbiedingen van Hotels.nl! Wij hebben namelijk de beste hoteldeals voor iedereen die in Sint Geertruid gaat overnachten. Sint Geertruid is een geliefd dorpje in het mooie Limburgse Heuvelland. Het ligt vlakbij Maastricht en de grens tussen Nederland en België. Lees verder

Sint Geertruid hotel: genieten in Zuid-Limburg

De kern van het dorpje Sint Geertruid heeft een beschermd dorpsgezicht en een belangrijke bezienswaardigheid is de schilderachtige Sint-Geertrudiskerk. Deze is gebouwd met mergelsteen en staat op een kerkheuvel. Hou je van keramiek? Ga dan langs bij het atelier van Potterie Partij. Rondom Sint Geertruid liggen diverse boerderijen, het Savelsbos en tal van pittoreske dorpjes. In de omgeving bevinden zich bovendien veel fiets- en wandelpaden. Ook voor mooie natuur, zoals de ruige plassen van de Eijsder Beemden, moet je hier zijn. Verder raden we je aan om op verkenning te gaan richting Rijckholt. Bezoek er bijvoorbeeld de prehistorische vuursteenmijn. Het winnen van vuursteen begon hier duizenden jaren geleden en een excursie door de mijn is zeer indrukwekkend.

Er op uit in Nederland en België

Tijdens een verblijf in Sint Geertruid kun je uitstapjes maken in zowel Nederland als België. Zo mag je een gezellig dagje Maastricht zeker niet overslaan. Als je de grens met België oversteekt, zit je in de prachtige Voerstreek. Hier kun je fantastisch wandelen en fietsen langs heuvels, mooie dorpjes en kastelen. Of wat dacht je van een bezoek aan de bruisende steden Luik en Aken? Verder ben je razendsnel in het romantische Valkenburg. Er is kortom genoeg te zien en te doen als je in Sint Geertruid een hotel boekt.

In Sint Geertruid overnachten voor een lage prijs

Zoek jij in Sint Geertruid een hotel waar je goedkoop kan overnachten? Kies dan een aanbieding uit op de website van Hotels.nl. Ga bijvoorbeeld voor een verblijf van twee of meer nachten inclusief ontbijt. Ook hebben we diverse aantrekkelijke arrangementen als je in Sint Geertruid een hotel zoekt. Je kan je boeking online direct vastleggen.

Waarom een hotel in Sint Geertruid boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro