Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Slootdorp: scherpe aanbiedingen

Wil jij op reis in Nederland en zoek je voordelige hotels nabij Slootdorp? Dan zul je tijdens een zoektocht op de website van Hotels.nl zeker wat van je gading vinden. Wij hebben namelijk regelmatig unieke hoteldeals voor Slootdorp en omstreken in ons aanbod. Slootdorp is een rustig dorpje in de polder Wieringermeer in Noord-Holland. Het is een fantastische bestemming als je de Kop van Noord-Holland wilt verkennen. Lees verder

Activiteiten in de Wieringermeer en omgeving

Tijdens een wandeling over boerenlandpaden in de omgeving van Slootdorp kun je genieten van het pure Hollandse polderlandschap met zijn karakteristieke boerderijen. Ook voor fietstochten door het polderlandschap en langs het IJsselmeer zit je hier helemaal goed. Wist je dat er in de buurt van Slootdorp een heus zweefvliegcentrum zit? Grijp je kans om mee te vliegen en de Kop van Noord-Holland van bovenaf te bewonderen! Ook is het een leuk idee om de lokale bloemkwekerij Bloeiers tijdens het voorjaar, de zomer, het najaar of de kerstmarkt te bezoeken. De medewerkers geven je graag een rondleiding door de kassen.

Er op uit in de Kop van Noord-Holland

Er valt heel veel te zien en te doen in de regio rondom Slootdorp! Wat vooral opvalt is dat je hier drie zeer verschillende kusten kunt verkennen: die van het IJsselmeer, de Waddenzee en de Noordzee. Vanuit Slootdorp maak je bovendien gemakkelijk leuke uitstapjes naar Den Helder, Schagen en Alkmaar. Bezoek bijvoorbeeld het Marinemuseum of het Reddingmuseum in Den Helder. Kom shoppen in de knusse winkelstraatjes van de gezellige marktstad Schagen. Of pak de veerboot voor een dagje fietsen op Texel. Ga langs bij Fort Kijkduin of beleef de natuur in Dierenpark Hoenderdaell in Anna Paulowna. En zo is er nog veel meer te beleven nabij Slootdorp.

Voordelig arrangement in een hotel bij Slootdorp

Wil jij voor weinig geld overnachten in een hotel bij Slootdorp? Check dan gauw onze actuele aanbiedingen. Kies voor arrangementen van hotelketens of unieke adresjes. Zo hebben we diverse gave deals inclusief diner en fietshuur. Kijk lekker rond, bepaal wanneer je wilt gaan en boek direct via onze website.

Waarom een hotel in Slootdorp boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro