Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Son en Breugel - Hotels.nl. Alle hotels in Son en Breugel. Doorzoek onze unieke aanbiedingen

Zoek je een hotel in een charmant dorpje vlakbij Eindhoven? Met de hotels in Son en Breugel geniet je van de rust in het dorp, op een steenworp afstand van de levendige stad. Fiets door de omliggende natuurgebieden, shop urenlang in de Eindhovense binnenstad of strijk neer op een gezellig terras om van de Brabantse gastvrijheid te genieten. Bekijk meteen onze unieke aanbiedingen voor een Son en Breugel hotel op Hotels.nl! Lees verder

Overnachten in Son en Breugel voor de Brabantse gastvrijheid

Verscholen in het groen ligt de sfeervolle plaats Son en Breugel. Tijdens het overnachten in Son en Breugel kom je volledig tot rust in de landelijke sfeer van de streek. Wandel door het gezellige centrum of maak vanaf het hotel in de omgeving van Son en Breugel een tocht door de natuurgebieden de Sonse Bergen, Olen en Hooidonk. Breng bijvoorbeeld vanaf het hotel in de omgeving van Son en Breugel een bezoek aan Kasteel Henkenshage. In dit veertiende-eeuwse kasteel zijn jarenlang adellijke families en industriëlen gevestigd geweest. Tegenwoordig organiseert het sprookjesachtige kasteel feesten, bruiloften en evenementen.

Eindhoven bezoeken bij het Son en Breugel hotel

Voor design ben je bij Eindhoven op de juiste plek. Maak vanaf het hotel bij Son en Breugel een uitstapje naar de lichtstad en geniet bijvoorbeeld van moderne kunst in het Van Abbemuseum. Om meer te weten te komen over design trek je naar het Eindhoven Design District. Je komt vervolgens langs verschillende creatieve hotspots bij Strijp-S. Bovendien organiseert de stad ieder jaar de Dutch Design Week. Wanneer je geniet van design, is een bezoek aan dit evenement een absolute must.

Fietsen over de Van Gogh-Roosegaarde route

Fiets- en natuurliefhebbers maken vanaf het hotel bij Son en Breugel een fietstocht over het Van Gogh fietspad. Bij deze route kom je onder meer langs een oplichtend fietspad, dat is gecreëerd naar aanleiding van het beroemde kunstwerk De Sterrenwacht van de schilder. De volledige route is meer dan 335 kilometer, en gaat onder andere langs Zundert, Tilburg, Den Bosch en Etten-Leur. Bekijk meteen onze scherpe aanbiedingen op Hotels.nl voor een hotel in Son en Breugel voor je volgende verblijf in Noord-Brabant!

Waarom een hotel Son en Breugel

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Son en Breugel te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro