Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Doorzoek onze uniek aanbiedingen voor Tegelen (Venlo) hotels op Hotels.nl!

Op zoek naar een verblijf in het charmante Noord-Limburg? Met de hotels Tegelen verblijf je in een idyllische plaatsje aan de rivier de Maas. Dankzij de ligging vlakbij steden als Venlo en natuurgebieden als Nationaal Park de Maasduinen geniet je van zowel de rust als het bruisende stadsleven. Bovendien ga je eenvoudig de Duitse grens over naar Düsseldorf of Keulen. Reserveer direct een van onze unieke aanbiedingen op Hotels.nl voor hotels in Tegelen. Lees verder

Hotels Tegelen Nederland vol cultuur en historie

De regio rondom het Tegelen hotel stond van oudsher bekend om de kleiwinning. Van deze hoge kwaliteit klei maakte men in de keramische industrie onder meer prachtige tegels en aardewerk. Vlakbij het hotel in Tegelen bevindt zich het Keramiekcentrum Tiendschuur, waar je een uniek kijkje krijgt op deze fascinerende historie. Bezoek tijdens het overnachten in Tegelen ook het Keramiekmuseum, waar je een brede selectie aan keramische kunstobjecten aantreft. Zo zie je hier niet alleen eeuwenoude stukken aardewerk, maar ook moderne sculpturen van keramiek. Wandel onderweg vanaf het Tegelen hotel langs de zestiende-eeuwse watermolen de Holtmühle. Ook de glas-in-loodramen van de Martinuskerk mag je tijdens het overnachten bij Tegelen niet overslaan.

Kom tot rust in de natuur bij hotels Tegelen

Met zeventien verschillende wandelroutes is het Nationaal Park de Maasduinen de perfecte plek tijdens het overnachten in Tegelen om de natuur in te trekken. Het park vlakbij de hotels Tegelen Nederland is de langste rivierduingordel van Nederland, wat is ontstaan tijdens de laatste ijstijd. Al wandelend zie je bossen, heide, akkers en stuifzandgebieden aan je voorbijtrekken. Vergeet bovendien niet om je verrekijker en fotocamera mee te nemen, aangezien je onderweg bijzondere diersoorten kunt tegenkomen. Sport bijvoorbeeld de zandhagedis, kraanvogel of buizerd.

Winkelen in de gezellige stad Venlo

Even zin om heerlijk te gaan shoppen? Bezoek dan tijdens het overnachten bij Tegelen de nabijgelegen stad Venlo. Slenter door het oude stadshart langs de winkeltjes, bezoek een van de musea of strijk neer op het terras voor een echte Limburgse vlaai. Neem gelijk een kijkje bij onze scherpe aanbiedingen op Hotels.nl om je favoriete hotel in Tegelen te boeken.

Waarom een hotel in Tegelen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Tegelen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro