Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Terneuzen? Ontdek alle deals voor een strandvakantie in Zeeland

Zin in een strandvakantie in eigen land? In de hotels in Terneuzen geniet je van een zorgeloos verblijf aan de Zeeuwse kust, met volop mogelijkheden om te watersporten. Ook Vlaamse steden als Antwerpen en Gent zijn goed bereikbaar. Lees verder

Hotels in Terneuzen centrum vlakbij alle bezienswaardigheden

Vanuit de hotels in Terneuzen in het centrum ontdek je deze verrassende stad in Zeeland en geniet je van een culturele stedentrip. Oud-Terneuzen vormt het hart van de binnenstad en bestaat uit knusse straatjes met pittoreske huisjes. Een opvallend gebouw in het stadsgezicht is de neogotische Willibrordustoren. Ook het oude en nieuwe stadhuis maken deel uit van de bijzondere architectuur van de stad. Terneuzen is ook de stad van De Vliegende Hollander, het spookschip dat volgens de legende eeuwig rond Kaap de Goede Hoop rondvaart. De (fictieve) kapitein van het schip, Willem van der Decken, kwam volgens het verhaal uit Terneuzen, dus zie je in de stad verschillende verwijzingen naar De Vliegende Hollander. Breng verder ook zeker een bezoek aan het Schoolmuseum als je gaat overnachten in Terneuzen en maak een wandeling over de Scheldeboulevard.

Overnachten in Terneuzen met uitstapjes over de grens

Boek je een hotel in Terneuzen in de aanbieding? Zo'n deal is ideaal voor een stedentrip over de grens want Antwerpen en Gent zijn goed bereikbaar. In Antwerpen geniet je van de pracht en praal aan de Grote Markt met zijn gildehuizen en bezoek je het Museum aan de Stroom, dat circa een half miljoen objecten tentoonstelt. Gent is rijk aan monumentale bezienswaardigheden, waaronder het belfort, de Sint-Baafskathedraal en de middeleeuwse burcht Het Gravensteen. Een mooie manier om Gent te verkennen is tijdens een rondvaart. Wil je een dagje de natuur in als je gaat overnachten in een goedkoop hotel in Terneuzen? Het Verdronken Land van Saeftinghe is een uniek schorrengebied dat talloze vogels aantrekt.

Hotel Terneuzen aanbieding: bekijk alle deals

Zoek je een goedkoop hotel in Terneuzen? Hotels.nl heeft de beste deals voor een weekendje weg in Zeeland. En ook voor voordelige hotelovernachtingen in de rest van Nederland ben je aan het juiste adres!

Waarom een hotel in Terneuzen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Terneuzen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro