Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

# Hotel Tienen België: nu voordelig te boeken

Ben jij toe aan een break en denk je aan een hotel bij Tienen in België? Bij Hotels.nl vind je met gemak de leukste aanbiedingen. Kijk rond bij onze België deals en boek voor een scherpe prijs een leuk hotel in Tienen. Tienen is een gezellige stad die met name bekend werd door de productie van suiker. Voor zoetigheid zit je hier dus zeker goed! Daarnaast valt er ook op andere gebieden van alles te beleven in Tienen. Lees verder

Hotels Tienen centrum: geniet van de bezienswaardigheden

Het voordeel van een hotel in Tienen centrum is dat de bezienswaardigheden op loopafstand liggen. Je hoeft je wat dit betreft niet te vervelen, want in de binnenstad staat een groot aantal historische gebouwen. Zo bevinden zich aan de Wolmarkt de fraaie Huizen van Ranst. Aan de Grote Markt vind je het statige Stadhuis en het voormalige gevangenisgebouw Het Toreke. In dit laatste pand is tegenwoordig een museum gevestigd waar je tal van unieke Gallo-Romeinse schatten kan bekijken. Ook kun je in Tienen een aantal schitterende kerken bewonderen, zoals de Sint-Germanuskerk en de Onze-Lieve-Vrouw-Ten-Poelkerk.

Zien en doen als je in een hotel in Tienen overnacht

Het is zeker een goed idee om te overnachten in Tienen. Tijdens je verblijf in een van de hotels van Tienen mag je een bezoek aan de Tiense Suikerfabriek zeker niet missen. Ze geven je hier graag een kijkje achter de schermen om je te laten zien hoe je suikerklontjes maakt van suikerbieten. Verder zijn er veel mogelijkheden om in en rondom Tienen te wandelen en te fietsen. Wandel bijvoorbeeld rond de ruïne van de Begijnhofkerk of maak een fietstocht langs 27 kapelletjes in de omgeving.

Tienen hotel: de beste aanbiedingen

Heb jij in Tienen een hotel nodig voor een aantrekkelijke prijs? Via Hotels.nl vind je online gauw de voordeligste hotels van Tienen. Kies bijvoorbeeld voor een verblijf van twee nachten in een luxe hotel en boek meteen het ontbijt erbij. Daarnaast is het mogelijk om via een uniek hotelarrangement in het weekend of door de week te overnachten in Tienen.

Waarom een hotel in Tienen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Tienen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro