Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Op Tiengemeten overnachten? Geniet van een verrassende eilandvakantie in Zuid-Holland!

Heb je zin in een ontspannen weekendje weg op een eiland, omringd door de prachtige natuur? Op Tiengemeten overnachten betekent volop mogelijkheden om te wandelen op dit vogelrijke eiland in Zuid-Holland, terwijl het ook een fijne uitvalsbasis is voor uitstapjes in de omgeving, zoals naar Rotterdam. Lees verder

Overnachten Tiengemeten met ruimte voor de natuur

Op Tiengemeten in een hotel overnachten betekent dat je vanuit een comfortabel startpunt dit mooie eiland in de Haringvliet verkent. Het eiland is een oase van rust waar je geniet van een afwisselende natuur. Van moerassige rietlanden tot weelderige bloemenweides. Met wat geluk spot je de bever of een zeearend. Er zijn meerdere wandelroutes op het eiland, waaronder de Beverroute en de Wildernisroute. Ook bezoek je op Tiengemeten het Rien Poortvliet Museum, dat gewijd is aan de beeldend kunstenaar Rien Poortvliet. Krijg je geen genoeg van de natuur als je gaat overnachten op Tiengemeten, bezoek dan ook Nationaal Park De Biesbosch. Dit grootste zoetwatergetijdengebied van Europa kenmerkt zich door zoetwatergetijden, wilgenvloedbossen en kreken. De beste manier om dit beschermde natuurgebied te verkennen is per boot. Dichterbij Tiengemeten ontdek je het fraaie polderlandschap van de Hoeksche Waard.

Overnachten Tiengemeten met uitstapje naar Rotterdam

Overnachten op het eiland Tiengemeten is ideaal voor een stedentrip naar Rotterdam zonder dat je in de drukke stad verblijft. Rotterdam biedt volop mogelijkheden om te winkelen, in de Markthal en de Koopgoot. Daarnaast heeft Rotterdam een aantal iconische bouwwerken, zoals de kleurrijke kubuswoningen, het Centraal Station, de Erasmusbrug en de Euromast. Vanaf de Euromast heb je een panoramisch uitzicht over de stad. Kunstliefhebbers bezoeken het depot van Museum Boijmans van Beuningen, met werken van onder meer Rembrandt en Salvador Dalí. Verder plan je eenvoudig een dagje strand vanaf Tiengemeten. Het strand van Hoek van Holland is goed bereikbaar.

Tiengemeten hotel: bekijk nu alle deals

Wil je overnachten op het eiland Tiengemeten? Hotels.nl heeft de beste deals voor een nachtje of weekendje weg in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Boek vandaag nog een hotel op het eiland en ga binnenkort zorgeloos overnachten op Tiengemeten.

Waarom een hotel op Tiengemeten boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro