Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Velden: goedkope overnachtingen

Zoek jij voor een vakantie in Limburg voordelige hotels in Velden? Goedkope hotelovernachtingen in dit gezellige dorpje vind je heel eenvoudig via Hotels.nl! Er staan diverse gave deals op onze website, ook arrangementen inclusief diner. Wie weet loop je een stuk van het Pieterpad dat door Velden loopt of wil je graag fietsen in de mooie omgeving. Er is hier in elk geval genoeg te zien en te doen. Lees verder

Genieten van Noord-Limburg en overnachten in Velden

Rondom Velden zijn veel mogelijkheden om van een weekendje weg of een vakantie in Noord-Limburg te genieten. Het dorpje ligt langs de Maas en heeft een gezellig centrum met terrasjes en een imposante kerk. Je steekt er gemakkelijk de rivier over met de veerboot naar Grubbenvorst. Wil je in de omgeving gaan wandelen? Dan raden we je een route door de oude Maasbeddingen van natuurgebied Zwart Water aan. Ook de Libellenwandelroute door de Ravenvennen is erg mooi. Fietsers zullen veel plezier beleven aan de Maasroute. Je komt hierbij onder meer langs de Maasboulevard van Venlo en het kastelendorpje Baarlo. Na alle fysieke inspanning is het vervolgens heerlijk om te overnachten in Velden.

Leuke activiteiten nabij de hotels van Velden

In de buurt van je hotel in Velden is veel te beleven. Zo zit je bijvoorbeeld niet ver van Holland Casino Venlo. Ook een dagje shoppen in Venlo bevelen we van harte aan. Je kan in Venlo bovendien het Limburgs Museum bezoeken en er een interactieve ontdekkingstocht door de tijd maken. Als je van golfen houdt, moet je bij De Peelse Golf in Evertsoord zijn. Verder kun je bij Velden een kijkje nemen in de moderne stal van boerderij Zuivel van Nu. Nog een tip: de Fruitboerderij in Baarlo organiseert plukdagen en biedt een leuk arrangement met een huifkartocht aan.

Voordelige hotels in Velden vinden

Ben jij inmiddels benieuwd naar alle aanbiedingen voor een goedkoop hotel bij Velden? Doorzoek nu de hoteldeals van Hotels.nl en boek snel. Je hebt de keuze uit diverse soorten hotelkamers en unieke arrangementen, bijvoorbeeld inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet en fietshuur.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro