Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Velp? Voordelig verblijf vlakbij Arnhem!

Heb je zin in een weekendje Arnhem maar wil je niet in de drukke stad overnachten? De hotels in Velp zijn een prima uitvalsbasis voor een Gelderse stedentrip, met ook volop ruimte om te genieten van de prachtige natuur. Lees verder

Overnachten in Velp voor bezoek aan Arnhem

De hotels in Velp zijn het startpunt voor een stedentrip in Arnhem, waaraan dit Gelderse dorp grenst. In Arnhem beklim je de 93 meter hoge toren van de Eusebiuskerk, voor een weids uitzicht over de stad en de omgeving. In Park Sonsbeek in Arnhem, een van de mooiste stadsparken van Nederland, zoek je de rust op als je in Velp in een hotel overnacht. Het centrum van Arnhem heeft een bijzondere mix van moderne en historische gebouwen. De Sabelspoort is een van de vier middeleeuwse poorten die Arnhem ooit had. Ga je met de kinderen in Velp overnachten? Breng dan een bezoek aan Burgers' Zoo in Arnhem of het Nederlands Openluchtmuseum, waar je alles te weten komt over het leven in ons land door de eeuwen heen. Airborne at the Bridge is een indrukwekkend museum waar je een beeld krijgt van de impact van de Tweede Wereldoorlog op Arnhem.

Hotel in de buurt van Velp: genieten op de Veluwe

Overnacht je in Velp in een hotel, neem dan zeker ook een kijkje in het dorp. Interessant is het Gelders Geologisch Museum, dat in het teken staat van de geologie van de provincie. Aan de hand van gesteenten, fossielen en mineralen kom je er alles over te weten. Neem als je gaat overnachten in Velp ook een kijkje bij kasteel Biljoen uit de 16e eeuw, dat gelegen is op een uitgestrekt landgoed. Wandelaars overnachten in een hotel in de buurt van Velp en genieten van de natuur van Nationaal Park Veluwezoom, dat zich kenmerkt door bossen, heideheuvels en zandverstuivingen. De Posbank biedt een geweldig uitzicht over de omgeving.

Hotels Velp: bekijk het aanbod

Wil je in Velp overnachten? Hotels.nl heeft de leukste aanbiedingen voor een weekendje weg in Gelderland. Boek direct een van de hotels in Velp en geniet binnenkort van een zorgeloos verblijf vlakbij de Veluwe.

Waarom een hotel in Velp boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Velp te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro