Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelige overnachtingen bij hotels in Vilsteren

Wil jij een uniek dorp in Nederland ontdekken tijdens een weekendje weg? Dan raden we je een verblijf in een hotel bij Vilsteren aan. Het gehele dorpje ligt namelijk op een particulier landgoed. En dat zie je nergens anders in Nederland. Landgoed Vilsteren is erg mooi en ideaal voor wandelingen en fietstochten. Daarnaast is er ook buiten het landgoed van alles te beleven. Lees verder

Vilsteren hotel: verblijf op uniek landgoed in Overijssel

Landgoed Vilsteren beschikt over prachtige bossen, heide, andere natuur en landbouwgronden. Er is een landgoedcentrum waar je terecht kunt voor informatie en streekproducten. Het mooiste gebouw op het landgoed is Huis Vilsteren, ook wel Groot Spijker genaamd. Dit is niet open voor publiek, maar de fraaie korenmolen midden in het dorp wel. Een bijzonder gebouw dat je tijdens een wandeltocht tegenkomt, is de Kluizenaarshut bij het Kluizenaarsmeer. Dit is geen echte kluizenaarshut, maar een zogenaamde ‘folly’. Zo’n bouwsel plaatste men vroeger in het landschap om het aantrekkelijker te maken en er verhalen over te kunnen verzinnen. Verder kom je langs diverse mooie boerderijen, die net als andere gebouwen op het landgoed luiken hebben met de kenmerkende gestreepte schildering in geel en zwart.

Bezienswaardigheden rondom hotels bij Vilsteren

In de omgeving van Vilsteren kun je heerlijk fietsen. Zo raden we je aan de kastelenroute over Dalfsen te volgen. Hierbij kom je onder meer langs Kasteel Rechteren en Landgoed De Horte. Even buiten Vilsteren ligt Erve Vechtdal en daar is het mogelijk een heuse Koe Safari mee te maken! In een huifwagen ga je mee op een excursie langs de Brandrode runderen in de natuur van het Vechtdal. Een andere leuke activiteit nabij Vilsteren is bijvoorbeeld een tocht met een sloep op de Vecht vanuit Ommen.

Boek nu je hotel in Vilsteren

Kijk jij nu reikhalzend uit naar een verblijf in een goedkoop hotel bij Vilsteren? Bij Hotels.nl hebben we de beste hoteldeals en ook als je in Vilsteren een hotel zoekt, moet je bij ons zijn! Boek bijvoorbeeld een leuk arrangement voor een uitstapje in de herfstvakantie. Hierbij profiteer je van allerlei voordelige extraatjes!

Waarom een hotel in Vilsteren boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro