Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Ontspannen weekendje weg in Gelderland in hotels Voorst

Zin in een ontspannen weekendje weg midden in het groen? De hotels in Voorst liggen vlak bij de prachtige natuur van de Veluwe. Cultuurliefhebbers ontdekken mooie steden als Zutphen en Apeldoorn. Lees verder

Goedkoop hotel Voorst: actief op de Veluwe

Overnachten in Voorst is een aanrader als je voor even wilt ontsnappen aan een druk bestaan. Je zoekt de rust op in het schilderachtige Gelderland, waar mooie landschappen nooit ver weg zijn. Rond Voorst maak je wandelingen in het rivierengebied van de IJssel. Een leuke route is het Beekweidenpad. Dit Klompenpad voert je mee door bossen en een beekdal en langs landgoederen in het buitengebied van Voorst. Het Kerkenpad is een interessante route in en rond Voorst. Vanuit de hotels in Voorst ben je zo op de Veluwe. Dit immense natuurgebied heeft twee nationale parken: de Hoge Veluwe en Veluwezoom, beide met hun eigen landschappelijke kenmerken. Een van de hoogtepunten op de Hoge Veluwe is het Kröller-Müller Museum, terwijl de Posbank een geweldig uitkijkpunt is over de paarse heuvels van Veluwezoom.

Hotel in omgeving Voorst voor dagje cultuur in torenstad Zutphen

Overnacht je in een hotel in de omgeving van Voorst, dan zijn steden als Zutphen en Apeldoorn makkelijk bereikbaar. Zutphen is een voormalige hanzestad met goed bewaarde stadsmuren en een skyline vol historische bouwwerken, waaronder de 17e-eeuwse Wijnhuistoren en de Sint-Walburgiskerk. In deze oudste kerk van Zutphen bezoek je onder meer de Librije, de middeleeuwse kettingbibliotheek, waar de boeken vroeger werden vastgeketend om te voorkomen dat ze werden meegenomen. Apeldoorn is een bruisende winkelstad met attracties voor het hele gezin. Perfect als je met de kinderen gaat overnachten in een van de hotels in Voorst. In Kinderpretpark Julianatoren en de Apenheul beleef je een dagje uit voor jong en oud. In Paleis het Loo in Apeldoorn kom je alles te weten over de geschiedenis van de Oranjes.

Overnachten Voorst: profiteer van veel voordeel

Op zoek naar een goedkoop hotel in Voorst? Hotels.nl heeft de leukste aanbiedingen voor een weekendje weg in Gelderland. Liever een hotelovernachting aan zee of over de grens? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Waarom een hotel in Voorst boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro