Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelige hotels Vreeland: uitje langs de Vecht

Wil jij genieten van de Vechtstreek en zoek je een goedkoop hotel in Vreeland? Zoek niet verder, want bij Hotels.nl vind je de beste deals! Vreeland ligt aan de rivier de Vecht en is een geweldige plek voor een weekendje weg of een vakantie. Je hebt hier namelijk ontzettend veel mogelijkheden om te wandelen, te fietsen en te varen door een prachtig Hollands landschap. Kom jij binnenkort overnachten in Vreeland om dit mooie stukje Nederland te ontdekken? Lees verder

Hotels in Vreeland: een mooie stek in de Vechtstreek

Hou je van wandelen? Dan heb je in Vreeland talrijke opties om uit te kiezen. Maak bijvoorbeeld een wandeling over het klompenpad Vredelantsepad en geniet van het mooie buitengebied van Vreeland. Je komt hierbij onder meer langs boerenland, kaasboerderij De Willigen en boomgaarden. Ook raden we je aan om een bootje te huren voor een mooie tocht over de Vecht en de omringende plassen, zoals de Spiegelplas en de Loosdrechtse Plassen. Daarnaast kun je rondom Vreeland heerlijk fietsen. Je hebt de keuze uit routes langs buitenplaatsen, molens en de oevers van de Vecht. Ga voorafgaand aan je fietstocht bijvoorbeeld even langs bij korenmolen De Ruiter in het dorp zelf. Je hebt vanaf de molen een schitterend uitzicht op de Vechtstreek.

Overnachten in Vreeland: toeristische tips

Vreeland heeft een bijzondere toeristische trekpleister: het Healey Museum. Dit museum herbergt een unieke collectie Healey sportwagens. Als liefhebber van fraaie auto’s zul je hier volop genieten. Een eindje ten westen van Vreeland vind je het schitterende Kasteel Loenersloot. Wandel door het kasteelpark en laat je rondleiden door de fraaie vertrekken van het kasteel. Verder kom je in de omgeving diverse onderdelen tegen van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, zoals Fort Kijkuit bij natuurgebied Horstermeer. Er is kortom genoeg te zien en te doen in de omgeving!

Aanbieding hotel in Vreeland

Zoek jij een leuke aanbieding voor een hotel bij Vreeland? Doorzoek de verschillende hoteldeals van Hotels.nl en ontdek waar je voordelig kan overnachten in Vreeland. Kies bijvoorbeeld voor een verblijf in de herfstvakantie via een uniek arrangement met fietshuur en diner.

Waarom een hotel in Vreeland boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro