Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Goedkope hotels Vresse sur Semois

Wil jij genieten van de natuur in België en zoek je daarom een laag geprijsd hotels in Vresse sur Semois? Bij Hotels.nl vind je beste hoteldeals voor Vresse-sur-Semois. Dit dorpje en de gelijknamige gemeente liggen in de Ardennen, bij de grens met Frankrijk. Hier moet je zijn om met volle teugen te genieten van schitterende natuur. Je kan hier werkelijk perfect wandelen, paardrijden, fietsen en kajakken! Lees verder

Overnachten bij Vresse sur Semois in de Belgische Ardennen

In de mooie natuurgebieden, zoals Bohan-Membre, en heuvels van Vresse-sur-Semois kom je helemaal tot rust. De gemeente en het dorp zijn vernoemd naar de rivier de Semois. Dit is bovendien de grootste toeristische trekpleister van het gebied. Zowel sportievelingen als kunstenaars bejubelen de schoonheid van de rivier en de omgeving. Tijdens een verkenning van Vresse-sur-Semois kom je dan ook langs tal van locaties waar je adembenemende uitzichten over het landschap hebt. In het dorpje staat het Interpretatiecentrum voor Kunst van de School van Vresse. Hier kun je zo’n driehonderd kunstwerken bewonderen.

Tips voor bezienswaardigheden nabij hotels in Vresse sur Semois

Kom jij binnenkort vakantie vieren en overnachten in Vresse sur Semois? Dan heb je de keuze uit diverse schitterende wandelingen, zoals de Wandeling langs Legenden. Hou je van een sportieve uitdaging? Volg dan de route van de laddertjes van Rochehaut. Hierbij klim je her en der middels laddertjes over de rotsen. Als je van kastelen houdt, raden we je aan het imposante kasteel van Bouillon en de mysterieuze ruïnes van het kasteel van de rots (Tchèté d’la Rotche) in Sugny te bezoeken. Verder is de Sint-Lambertusbrug in Vresse-sur-Semois een geliefde bezienswaardigheid. Fotografen en kunstschilders maken graag mooie plaatjes van dit monument.

Voordelige hotels in de buurt van Vresse sur Semois

Ben jij op zoek naar betaalbare hotels in de buurt van Vresse sur Semois? Check dan snel onze België deals en sla je slag. Zo hebben we regelmatig unieke arrangementen voor comfortabele hotels bij Vresse sur Semois in ons aanbod. Hierbij geniet je voor weinig geld van allerhande fijne extraatjes tijdens je verblijf, zoals een overheerlijk diner.

Waarom een hotel in Vresse sur Semois boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro