Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotel in Waalre: unieke aanbiedingen

Wil jij graag voor weinig geld in een hotel overnachten bij Waalre? Dan is het bekijken van de aanbiedingen op de website van Hotels.nl een aanrader! Waalre is een gezellig dorpje dat in een mooie omgeving met veel natuurschoon ligt. Binnen een half uurtje fietsen ben je bovendien in het bruisende centrum van de stad Eindhoven. Je hoeft je hier dus absoluut niet te vervelen! Lees verder

Overnachten in Waalre: ontdek een schilderachtig dorp

Tijdens een verblijf bij Waalre valt er van alles te zien en te doen. Struin door het schilderachtige dorpje en bewonder het beschermde dorpsgezicht van buurtschap Loon. Bekijk de Oude Sint-Willibrordkerk en ontdek de lokale historie en kunst in het Waalres Museum. Hou je van lekker eten? Zorg dan dat je een tafeltje reserveert bij de Treeswijkhoeve, want dit restaurant heeft twee Michelinsterren. Rondom Waalre zul je veel mogelijkheden vinden om te gaan wandelen, paardrijden en fietsen in de natuur. Volg bijvoorbeeld de wandelroute Loondermolenpad. Deze loopt door het prachtige landschap langs de Dommel. Of stap op de fiets, rij langs de fietsknooppunten en maak een tussenstop bij Kasteelboerderij Waalre. Verder ligt even ten zuiden van Waalre de fraaie golfbaan Eindhovensche Golf.

Vakantie in Noord-Brabant: hotel in Waalre bij Eindhoven

Als je zo dichtbij Eindhoven overnacht, moet je zeker een bezoek aan die stad brengen! Ga bijvoorbeeld naar de lichtstad toe om een dagje te shoppen en uit te gaan. Wil je een leuk museum in Eindhoven bezoeken? Dan bevelen we je het Philips Museum, het DAF Museum, het preHistorisch Dorp en het Van Abbemuseum van harte aan. Tips voor andere uitjes in de omgeving van Waalre: een bezoek aan Landgoed Kasteel Geldrop, een dagje Valkenswaard en wandelen op de Strabrechtse Heide.

Voordelige hotels omgeving Waalre

Zoek jij een goedkoop hotel in omgeving Waalre? Profiteer dan van de unieke hoteldeals van Hotels.nl! Boek via onze website eenvoudig een aantal laag geprijsde hotelovernachtingen voor een vakantie of een weekendje weg in Waalre. Ook hebben we diverse gave arrangementen, met bijvoorbeeld diner en fietshuur, in ons aanbod. Dat wordt straks genieten!

Waarom een hotel in Waalre boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro