Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Waddinxveen? Genieten van stedentrip in Zuid-HOlland

Zin in een weekendje weg in de Randstad? De hotels in Waddinxveen zijn een prima startpunt voor een dagje Gouda of Leiden terwijl je ook geniet van de natuur in het Groene Hart. Lees verder

Overnachten Waddinxveen met ontspanning in de natuur

Een goedkoop hotel in Waddinxveen is een aanrader voor rustzoekers want de plaats wordt omringd door prachtige landschappen, zoals het Gouwebos. De Voorofsche Polder is een fraai gebied dat verschillende weidevogels aantrekt, terwijl 't Weegje een bijzonder natuurgebied is rond een veenplas. Watersporters zitten vlakbij de Reeuwijkse Plassen, met volop mogelijkheden om te varen en vogels te spotten. Vanuit Waddinxveen ben je zo in Nationaal Park De Biesbosch, ook wel het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Je verkent dit unieke natuurgebied wandelend of per boot. Een van de hoogtepunten is een tocht om bevers te spotten.

Hotel in de buurt van Waddinxveen voor uitstapjes in de omgeving

Een hotel in Waddinxveen ligt vlak bij het aangrenzende Gouda, met zijn prachtige centrum en grachtenstelsel. Het hart van de stad wordt gevormd door de Markt, waar het gotische stadhuis de absolute blikvanger is. Ook de 17e-eeuwse Waag behoort tot de belangrijkste monumenten in Gouda. De stad heeft verder verschillende interessante musea. Bij de Gouda Cheese Experience kom je alles te weten over de productie van de beroemde kaas uit de stad. Vanuit een hotel in de buurt van Waddinxveen bezoek je ook de historische stad Leiden, waar je onder meer het Rijksmuseum van Oudheden bezoekt, dat een uitgebreide collectie aan archeologische vondsten heeft. In Hortus botanicus Leiden neem je een kijkje in wat de oudste botanische tuin van Nederland is. Tijdens een stadsrondvaart ontdek je Leiden vanaf het water. Ook steden als Rotterdam en Den Haag zijn goed bereikbaar vanuit Waddinxveen. In Rotterdam kun je uitstekend winkelen in de Markthal of Koopgoot.

Goedkoop hotel Waddinxveen: bekijk het aanbod

Wil je overnachten in Waddinxveen? Hotels.nl heeft een gevarieerd aanbod hotels in Zuid-Holland. Ook in de rest van Nederland en zelfs over de grens profiteer je van mooie hotelaanbiedingen. Boek direct en geniet binnenkort van een zorgeloos nachtje of weekendje weg op een bestemming naar keuze.

Waarom een hotel in Waddinxveen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Waddinxveen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro