Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels West-Terschelling? Genieten van rust en natuur op de Waddeneilanden!

Droom je van een vakantie aan zee op een mooi eiland? Daarvoor hoef je niet ver te reizen want de hotels op West-Terschelling zijn ideaal voor een heerlijke strand- en natuurvakantie in eigen land. Lees verder

Overnachten West-Terschelling met schilderachtige landschappen

Na een overtocht vanuit Harlingen kom je in West-Terschelling aan bij je hotel. Deze grootste plaats op het gelijknamige eiland heeft een monumentaal centrum, dat je ontdekt tijdens een stadswandeling. De historische route neemt je mee langs markante gebouwen, waaronder een 19e-eeuws wachthuisje, Het Wakend Oog, en de iconische vuurtoren Brandaris, die nog steeds actief is en met een hoogte van bijna 54 meter onmiskenbaar is het Terschellinger landschap. Je bezoekt verschillende interessante musea als je in West-Terschelling gaat overnachten. Bijvoorbeeld Museum 't Behouden Huys, waar je aan de hand van wisselende tentoonstellingen alles te weten komt over de geschiedenis en cultuur van het eiland. Vanuit de hotels in West-Terschelling leer je meer over de oorlogsgeschiedenis van het eiland, wanneer je Bunker Museum Terschelling bezoekt.

Hotels op Terschelling-West met uitstapjes op het eiland

Overnachten in West-Terschelling is een prima manier om meer van het eiland te zien. Terschelling heeft een afwisselende natuur. Bijvoorbeeld de Boschplaat, een landschap dat zich kenmerkt door bossen, stranden, begroeide duinen, kwelders en moerassen, waar je eindeloos kunt wandelen als je in West-Terschelling gaat overnachten. De Boschplaat trekt tal van vogels aan, die broeden tussen de duinen en kwelders. Natuurgebied De Noordsvaarder heeft een 11 kilometer lange wandelroute die je meeneemt over stuifduinen en zandbanken. Op het Noordzeestrand maak je ontspannen wandelingen bij zonsondergang en neem je een kijkje bij het Drenkelingenhuisje. Vanuit de hotels in West-Terschelling bezoek je ook een aantal pittoreske dorpen op het eiland, zoals West aan Zee, Hoorn, Lies en Formerum.

Hotels West-Terschelling: bekijk alle deals

Zoek je op West-Terschelling een hotel? Hotels.nl heeft de leukste deals voor een weekendje weg aan zee. Ook voor andere hotelaanbiedingen in Nederland en over de grens ben je aan het juiste adres. Boek direct een van de hotels op Terschelling-West en geniet binnenkort van een zorgeloos verblijf op dit prachtige Waddeneiland.

Waarom een hotel in West-Terschelling boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro