Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Westerlee? Geniet van een voordelig verblijf in Groningen!

Zin in een weekendje weg in het hoge noorden? De hotels in Westerlee zijn een fijn startpunt om te genieten van de prachtige natuur en gezellige steden in de provincie Groningen. Lees verder

Hotel in Westerlee aanbieding voor rustgevende natuurvakantie

De hotels in Westerlee liggen in een pittoresk dorp ver weg van de drukke stad. Een heerlijke uitvalsbasis op de batterij op te laden. Bijvoorbeeld in natuurgebied De Garst, waar je ontspannen wandelingen maakt als je in Westerlee in een hotel overnacht. In dit natuurgebied loopt een zogenaamde beleefroute door een fraai landschap vol bossen, houtwallen en uitgestrekte graslanden. Vlakbij Westerlee ligt het Oldambtmeer, met volop mogelijkheden tot (water)recreatie. In het nabijgelegen dorp Heiligerlee bezoek je het Museum Slag bij Heiligerlee, dat in het teken staat van de 16e-eeuwse veldslag tussen Nederlandse opstandelingen en een Spaans leger tijdens de Tachtigjarige Oorlog. Als je in Westerlee overnacht, ben je vlakbij de gezellige stad Winschoten. Hier bevindt zich onder meer het interessante Museum Stoomgemaal Winschoten.

In Westerlee overnachten voor stedentrip Groningen

In Westerlee overnachten is een aanrader voor een stedentrip naar Groningen. Je ontdekt de mooiste bezienswaardigheden in de bruisende provinciehoofdstad en keert vervolgens weer terug naar de rust van Westerlee. In Groningen bezoek je onder meer het Groninger Museum met zijn wisselende tentoonstellingen en vooral ook de fascinerende architectuur van het museumgebouw. Verder heeft Groningen twee fraaie uitkijkpunten: het Forum en de Martinitoren, waar je van grote hoogte uitzicht hebt over de stad. De Prinsentuin is een prachtige renaissancetuin midden in Groningen waar je voor even ontsnapt aan de drukke stad. Vanuit de hotels in Westerlee maak je nog meer uitstapjes in de omgeving. Bijvoorbeeld naar het unieke vestingdorp Bourtange, dat werd aangelegd in opdracht van Willem van Oranje tijdens een Tachtigjarige Oorlog.

Hotel Westerlee: de leukste aanbiedingen op een rij

Zoek je in Westerlee een hotel? Hotels.nl heeft de leukste deals voor een nachtje of weekendje weg in eigen land, waarbij je altijd profiteert van veel voordeel. Kies vandaag nog voor een hotel in Westerlee aanbieding en geniet binnenkort voor een zacht prijsje van een zorgeloos verblijf in Groningen.

Waarom een hotel in Westerlee boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro