Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Aanbieding hotel Wijnjewoude Friesland

Hou je van de natuur in Friesland en zoek je een goedkoop hotel in Wijnjewoude? Vind een gave aanbieding via Hotels.nl! Op onze website staan voordelige hotelkamers en unieke hotelarrangementen. Ook voor een betaalbaar verblijf in Wijnjewoude kun je bij ons terecht. Dit mooie dorpje is omringd door veel natuur. Het is dan ook een fantastische bestemming als je van wandelen, fietsen en paardrijden houdt. Je zit bovendien niet ver van Drachten. Lees verder

Ontspannen in de Friese Wouden

Het Friese dorpje Wijnjewoude ligt in de bosrijke omgeving van natuurgebied Friese Wouden. Vanuit het dorp loop je vrijwel direct de Duurswouderheide op. Het is een eeuwenoud gebied met zogenaamde pingoruïnes. Dat zijn meertjes die in de ijstijd ontstonden. Ook het middeleeuwse kerkje bij Duurswoude moet je gezien hebben. Een andere natuurparel die bij Wijnjewoude ligt, is het Oude Bosch met zijn romantische lanen en de door rododendrons omzoomde Freulevijver. Tussen Wijnjewoude en Bakkeveen vind je verder landgoed De Slotplaats. Hier stond vroeger een slot, maar nu vind je er alleen nog een monumentale slotboerderij. Daar kun je genieten van overheerlijke gerechten waarin groenten en kruiden zijn verwerkt die op het landgoed groeien. Ook richting Olterterp en Beetsterzwaag liggen fantastische wandel-, ruiter- en fietsroutes.

Belevenissen rondom Wijnjewoude

In Beetsterzwaag moet je ook zijn als je een liefhebber bent van chique dineren en de golfsport. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te logeren, culinair te genieten en te golfen op het luxe Landgoed Lauswolt. Ook is het een leuk idee om de Tropische Kas Beetsterzwaag te bezoeken. Tot slot raden we je aan om een dagje naar Drachten te gaan. Deze stad heeft een gezellig centrum met een groot aantal winkels. Ga zeker langs bij Museum Dr8888 (Drachten) als je van beeldende kunst houdt.

Voordelige hotels bij Wijnjewoude

Heb jij zin in een scherp geprijsd verblijf in een hotel bij Wijnjewoude? We hebben momenteel diverse toffe aanbiedingen, bijvoorbeeld voor een weekendje weg in de herfstvakantie. Boek je liever in een andere periode? Geen nood, want in elk seizoen is er gelukkig wat in Wijnjewoude te doen!

Waarom een hotel in Wijnjewoude boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro