Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Beste deals hotels Wirdum Friesland

Wil jij er op uit in Friesland en zoek je een goedkoop hotel in Wirdum? Via Hotels.nl vind je de beste hoteldeals razendsnel! Wirdum is een pittoresk terpdorpje dat net onder Leeuwarden ligt. Dankzij de centrale ligging in Friesland zit je hier perfect als je uitstapjes in deze mooie provincie wil maken. Zo liggen diverse fraaie natuurgebieden en verschillende Friese steden dichtbij Wirdum. Voor iedereen is er kortom wel wat te beleven. Lees verder

Op pad rondom Leeuwarden vanuit hotel bij Wirdum

Hou je van wandelen? Dan val je bij Wirdum met de neus in de boter. Zo loopt de pelgrimsroute van het Jabikspaad door het dorp heen. Je komt hierbij langs het kerkje van Swichum en de Sint-Martinuskerk in Wirdum. Deze behoren tot de oudste en mooiste kerken van Fryslân. Voor de nodige gezelligheid en versnaperingen kun je terecht bij Hotel Eetcafé Duhoux. Ook lopen er schitterende fietsroutes door de omgeving. Ben je een liefhebber van de natuur? Even ten zuiden van Wirdum vind je Nationaal Park De Alde Feanen. Dit waterrijke gebied is het beste per boot te verkennen, maar fietsen of wandelen kan ook. In Earnewâld staat het bezoekerscentrum van het park. Ook vind je daar het Skûtsjemuseum. Dit is een historische scheepswerf die gewijd is aan authentieke Friese zeilschepen: skûtsjes.

Bezienswaardigheden nabij de hotels van Wirdum

Uiteraard bevelen we je een dagje Leeuwarden van harte aan als je in Wirdum verblijft. Bezoek er bijvoorbeeld de Oldehove, het Fries museum, het Natuurmuseum Fryslân en het Keramiekmuseum Princessehof. Vaar mee op een rondvaart door de grachten, wandel door stadspark de Prinsentuin, rust uit op het terras of ga gewoon lekker winkelen. Extra tip: de voormalige gevangenis Blokhuispoort is een bruisende culturele beleefplek voor jong en oud.

Hotels in Wirdum: voordelig verblijf boeken

Wil jij genieten van een goedkoop verblijf in een hotel in Wirdum? Doorzoek dan onze aanbiedingen met voordelige hotelovernachtingen en unieke arrangementen. Ook voor betaalbare hotels in de buurt van Wirdum moet je bij ons zijn. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar onze actuele Van der Valk deals.

Waarom een hotel in Wirdum boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro