Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Wittem: goedkope overnachtingen

Ben jij benieuwd hoe je snel een scherp geprijsd hotel in Wittem vindt? Door gebruik te maken van Hotels.nl! Je zoekt en boekt via ons gauw een leuk hotel bij Wittem in Limburg. Door in Wittem een hotel uit te kiezen, verzeker je jezelf van een onvergetelijk verblijf in een mooie heuvelachtige omgeving. Je zit hier bovendien uitstekend als je van lekker eten houdt! Lees verder

Overnachten in Wittem: wat is er te doen?

In en om Wittem is veel te zien en te doen. Kom dus gerust overnachten in Wittem. Om alvast in de stemming te komen, geven we je een aantal tips voor uitstapjes. Zo is Wittem met name bekend vanwege Pelgrimsoord Klooster Wittem. Het klooster is dagelijks te bezoeken voor bezinning, gebed of stilte. Daarnaast zijn er regelmatig rondleidingen en kun je meedoen aan een pelgrimstocht, een retraite of een viering. Verder staat er in Wittem een schitterend kasteel: Château Wittem. Dit is een luxe hotel met een restaurant dat twee Michelinsterren heeft: Julemont. Hier moet je kortom zijn om in een exclusieve ambiance te genieten van haute cuisine.

De bezienswaardigheden bij een hotel in Wittem Limburg

Rondom de hotels in Wittem raak je niet uitgekeken. Tijdens een wandeling of fietstocht in de omgeving kom je onder andere langs diverse watermolens, de rivier de Geul en fraaie vakwerkhuizen. Hou je van wijn? In het gebied direct ten noorden van Wittem liggen diverse wijngaarden, zoals Wijngoed Fromberg in Ubachsberg. Lijkt het je wat om in Limburg te golfen? De hoog gelegen baan van de Zuid Limburgse Golf & Country Club in Wittem is omgeven door prachtige natuur. Tot slot ligt Gulpen om de hoek en daar is het bijvoorbeeld mogelijk om de Gulpener Bierbrouwerij te bezoeken.

Boek die unieke Hotel Wittem aanbieding

Hoop jij gave aanbiedingen voor hotels bij Wittem te vinden? Bij Hotels.nl hoef je dan niet lang te zoeken. Via ons boek je in Wittem het hotel van je dromen. Zo kun je nabij dit dorp heel bijzonder overnachten. Maak je keuze en boek nu meteen die te gekke hotel Wittem aanbieding!

Waarom een hotel in Wittem boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro