Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Witteveen. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Even onthaasten van alle drukte in het dagelijkse leven? Stap binnen in de prachtige provincie Drenthe met de hotel Witteveen aanbiedingen van Hotels.nl. In Drenthe vind je een oase van natuur en rust waar de tijd stil lijkt te staan. Bezoek de mysterieuze hunebedden, ga actief op pad in het groen of duik in de motorsport bij de TT Assen. Bekijk direct onze Witteveen hotel aanbiedingen op Hotels.nl! Lees verder

Ontdek de ongerepte natuur bij hotels Witteveen

De provincie Drenthe staat bekend om al haar schitterende natuurgebieden. Bezoek tijdens je verblijf de hotels in Witteveen Drenthe bijvoorbeeld het Nationaal Park Drents-Friese Wold, wat tot een van de grootste bosgebieden van ons land behoort. Naast uitgestrekte bossen vind je hier heidevelden, zandverstuivingen en beekjes. In Nationaal Park Dwingelderveld vlakbij de hotels in Witteveen zie je het grootste natte heidegebied van heel West-Europa. Ieder seizoen kleurt het landschap anders. Zo wandel je bij de hotels Witteveen in het voorjaar tussen het witte veenpluis, kijk je in de zomer uit over de paarse en roze heide, terwijl het landschap in de herfst een oranje tint heeft. Spot bijzondere vogels, hagedissen en vlinder in het oer-Drentse landschap.

Bekijk de unieke hunebedden bij hotel Witteveen aanbieding

Vlakbij het hotel in Witteveen Drenthe bewonder je de indrukwekkende hunebedden. Verspreid door de provincie liggen deze bijzondere stenen grafmonumenten uit de prehistorie, waarvan er 52 bewaard zijn gebleven. Maak bij de Witteveen hotel aanbieding een tocht over de Hunebed Highway of bezoek het Hunebedcentrum bij Borger. Hier staat de grootste hunebed uit de regio. Keer terug naar de oertijd en kom alles te weten over hoe de mensen leefden in die tijd.

Vanaf hotel Witteveen naar provinciehoofdstad Assen

Maak bij de hotel Witteveen aanbieding een uitstapje naar de sfeervolle stad Assen. Deze stad is bij motorsportliefhebbers bekend van het TT Circuit Assen. Ieder jaar organiseert men hier de MotoGP-race, maar tijdens het hele jaar vinden er diverse evenementen plaats. Laat je door een gids rondleiden of maak zelf een tocht over het circuit. Reserveer meteen een van de hotels in Witteveen op Hotels.nl voor je volgende verblijf!

Waarom een hotel in Witteveen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Witteveen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro