Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Unieke aanbiedingen hotels Zaandijk

Zoek jij in Zaandijk een hotel voor een lage prijs? Dan is het slim om het aanbod van Hotels.nl te doorzoeken! Wij hebben de beste aanbiedingen voor deze topbestemming in Nederland. Je zit hier namelijk op een steenworp afstand van de wereldberoemde Zaanse Schans en midden in de Zaanstreek. Dit is een schitterend gebied voor een ontspannen vakantie of een weekendje weg. Lees verder

Zaandijk hotels: overnachten nabij de Zaanse Schans

Zaandijk ligt aan de Zaan, direct tegenover de windmolens van de Zaanse Schans. Het dorpje heeft een beschermd dorpsgezicht met tal van authentiek houten huisjes. Bezienswaardigheden zijn museum Honig Breethuis, galerie Het Weefhuis en stellingmolen De Bleeke Dood. De grootste toeristische trekpleister nabij de hotels van Zaandijk is zondermeer de Zaanse Schans. Deze unieke plek met historische molens, musea en oude ambachten moet je gezien hebben als je in Zaandijk verblijft. Je kunt heerlijk langs de vele bezienswaardigheden wandelen, fietsen of varen. Ook raden we je aan om het nabijgelegen Zaans Museum te bezoeken.

Hotel in Zaandijk: Hollandse windmolens en meer

Naast het bewonderen van Hollandse windmolens, is er in en rondom Zaandijk nog veel meer te beleven. Ga bijvoorbeeld mee op een rondleiding door bierbrouwerij De Hoop in Zaandijk en proef de overheerlijke biertjes die ze hier maken. Of wat dacht je van een dagje winkelen in Zaandam? Bezoek ook eens het Hembrugterrein in deze stad. Daar ontdek je in het Hembrug Museum bijvoorbeeld het verhaal van de voormalige wapen- en munitiefabriek. Ook Artzaanstad, een van de grootste kunstcentra van Nederland, is gevestigd op het Hembrugterrein. Ben je een natuurliefhebber? Dan bevelen we je een kanotocht door de slootjes van het Wormer- en Jisperveld van harte aan. Dit weidevogelparadijs is het grootste aaneengesloten veenweidegebied van West-Europa.

Voordelige hotels in Zaandijk

Heb je zin gekregen om een hotel in Zaandijk te boeken? Dan helpt Hotels.nl je op weg met een aantal onweerstaanbare deals. Kies bijvoorbeeld voor een verblijf van twee nachten inclusief ontbijt. Of ga voor een uniek hotelarrangement met fietshuur en diners. Diverse hotels liggen op loopafstand van de Zaanse Schans. Hoe handig is dat?

Waarom een hotel in Zaandijk boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Zaandijk te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro