Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Zelzate België: unieke aanbiedingen

Ben jij benieuwd naar een leuke bestemming net over de grens met België? Dan raden we je aan om in Zelzate een hotel te boeken. Deze plaats ligt tussen Terneuzen en Gent in. Dit biedt dat je allerlei mogelijkheden om tijdens je vakantie leuke uitstapjes in zowel Zeeland als het Belgische Meetjesland te maken. De beste deals voor hotels in Zelzate vind je gemakkelijk via Hotels.nl. Lees verder

Zelzate hotel: wat is er te zien en te doen?

Zelzate is een bruisend fabrieksdorp dat aan het kanaal van Gent naar Terneuzen ligt. Dankzij de industrie vind je een aantal monumentale panden in Zelzate, zoals het statige oude gemeentehuis, fraaie brughuizen en het neogotische voormalige tolkantoor. Een niet te missen plek voor een karakteristiek fotomoment is het beeldje van Mietje Stroel. Dit beeld van een plassend meisje heeft een ereplaats bij het gemeentehuis en er is zelfs een museum aan gewijd. Dat bevindt zich, met drie andere musea, in Cultuurhuis ’t Klooster. Als je graag op een markt rondstruint, raden we je aan om op maandag de markt in het gezellige centrum te bezoeken. Het is een van de grootste markten van Vlaanderen.

Bezienswaardigheden in de buurt van je hotel in Zelzate

Buiten Zelzate ligt een prachtig krekengebied. Dit is ideaal voor fietstochten. Onderweg geniet je van vergezichten over het wonderschone landschap met kreken, moerassen en polders. Hou je van wandelen? Dan bevelen we de Lembeekse Bossen aan. Er ligt een uitgebreid wandelnetwerk en je vindt er bovendien een aantal uitstekende horecagelegenheden. Mogen we je nog een tip geven? Doe een rondje Sas van Gent. Breng in dit Zeeuwse vestingstadje bijvoorbeeld een bezoek aan het Industrieel Museum Zeeland of dwaal door het onderaardse gangenstelsel van het Bolwerk Generaliteit.

Goedkope hotels Zelzate

Check nu onze nieuwste België deals en vind een voordelig hotel bij Zelzate! Boek een luxe hotelkamer voor een verblijf van een aantal nachten of kies een leuk hotelarrangement bij een van de goedkope hotels van Zelzate uit. Zo hebben we diverse gave aanbiedingen inclusief diner en de huur van een e-bike.

Waarom een hotel in Zelzate boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro