Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Zorgvlied? Ontdek onze deals in Drenthe!

Heb je behoefte aan een weekendje rust in een landelijke omgeving? De hotels in Zorgvlied hebben een fijne ligging in Drenthe waar je ontspant in bijzondere natuurgebieden op de provinciegrens met Friesland en Overijssel. Lees verder

Hotels in Zorgvlied met rust in de natuur

Rustzoekers overnachten in Zorgvlied en genieten van de prachtige natuur in de omgeving. Het Aekingerzand en het Canadameer liggen vlakbij, net over de grens in Friesland. Hier maak je lange wandelingen om het hoofd leeg te maken. Deze natuurgebieden zijn onderdeel van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit beschermde natuurgebied kenmerkt zich door meer dan 6000 hectare aan bossen, stuifzanden, heidevelden en beekdalgraslanden. Het nationaal park heeft ruim 130 kilometer aan wandelpaden, verdeeld over meer dan 30 verschillende routes. Net zo uniek is de natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit is het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied van Noord-Europa, waar je rustgevende boottochten maakt. Bijvoorbeeld in het populaire Giethoorn, ook wel het Venetië van Nederland genoemd. Nationaal Park Dwingelderveld is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa, met ook volop mogelijkheden om buiten actief te zijn.

Hotels in Zorgvlied met interessante uitstapjes

De hotels in Zorgvlied zijn een comfortabel startpunt om uitstapjes te maken in Drenthe. Zo ontdek je een aantal van de mooiste dorpen in de provincie, waaronder het oerdorp Orvelte. Dit museumdorp kenmerkt zich door historische boerderijen en ambachten die inzicht geven in het leven in Drenthe in de middeleeuwen. Indrukwekkend is het Gevangenismuseum in Veenhuizen, dat in het teken staat van de geschiedenis van het Nederlandse gevangeniswezen. Ook geeft het museum een inkijkje in het leven in de voormalige strafkolonie Veenhuizen, die onderdeel was van de Zeven Koloniën van Weldadigheid, vandaag de dag bekroond als UNESCO Werelderfgoed. Benieuwd naar de geschiedenis van de provincie Drenthe? Bezoek dan in Assen het Drents Museum, met een uitgebreide collectie archeologische vondsten en kunst.

Hotels Zorgvlied: bekijk alle deals

Zoek je in Zorgvlied een hotel? Hotels.nl heeft leuke hotelaanbiedingen voor een ontspannen verblijf in Drenthe. Het aanbod bevat daarnaast tal van andere bestemmingen die je ook met veel voordeel boekt. Al meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor!

Waarom een hotel in Zorgvlied boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro