Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelig verblijf in hotel Zuidoostbeemster

Zoek jij een comfortabel hotel in Zuidoostbeemster voor een lage prijs? Check dan de unieke aanbiedingen op Hotels.nl! Via ons zul je met gemak in Zuidoostbeemster een hotel vinden voor een welverdiende break in eigen land. Zuidoostbeemster is een van de dorpen in de Beemster. Dit is een prachtig poldergebied ten noorden van Amsterdam dat mede vanwege de unieke verkaveling met vierkante stukken land de status van UNESCO Werelderfgoed verkreeg. Lees verder

Uniek erfgoed in Nederland ontdekken

In Droogmakerij de Beemster ontdek je een bijzonder stukje Nederland. Het was een van de eerste gebieden in ons land die in de zeventiende eeuw werden drooggelegd. Eeuwenoude stolpboerderijen in een landschap met gras en koeien herinneren nog aan die tijd. Enige jaren na de inpoldering ontstond langzaam maar zeker het dorpje Zuidoostbeemster. Je kan hier bijvoorbeeld de boomgaard Eerlijk en Heerlijk bezoeken. Er staan onder andere kersen-, appel- en perenbomen. Een andere mogelijkheid is De Proeftuin die diverse soorten appels, peren en pruimen teelt. Verder raden we je een wandeling door het Beemster Arboretum aan. Hier kun je genieten van zo’n 2.600 soorten bomen en struiken.

Zuidoostbeemster hotel: dagje Beemster

Het beste startpunt voor een dagje Beemster is het Bezoekerscentrum Beemster in Middenbeemster. Hier bevindt zich ook het Betje Wolff Museum. Daar staat het leven van de achttiende-eeuwse schrijfster Betje Wolff centraal. Maak vervolgens een wandeling of fietstocht door het weidse landschap met sloten, weilanden en rechte rijen bomen. Onderweg zul je ook vijf forten van de Stelling van Amsterdam tegenkomen. Een van die forten is Fort Resort Beemster (Fort aan de Nekkerweg). Dit is een uiterst luxe hotel waar je terecht kunt voor een dagje wellness. Geniet op deze unieke locatie bijvoorbeeld van de weldadige sauna’s en baden. Of laat je verwennen met een massage of beautybehandeling. Tot slot is het erg leuk om een uitstapje naar Purmerend te maken.

Goedkope hotels bij Zuidoostbeemster

Zoek jij in Zuidoostbeemster een hotel voor weinig geld? Voor een goedkoop hotel in de Beemster moet je bij Hotels.nl zijn. Doorzoek onze actuele aanbiedingen en boek direct via onze website.

Waarom een hotel in Zuidoostbeemster boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro