Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Goedkoop hotel Zurich Nederland

Wil jij overnachten in Friesland en zoek je een goedkoop hotel bij Zurich? Dan zul je via Hotels.nl gauw een goeie deal vinden! Tussen onze hotelaanbiedingen staan diverse betaalbare hotels in Zurich en omgeving. Overnachten in Zurich is een slimme zet. Zeker als je graag van een verblijf bij het IJsselmeer en de Waddenzee wilt genieten, moet je hier zijn. Lees verder

Uitstapjes maken en in Zurich overnachten

Door te overnachten bij Zurich geef je jezelf een goed startpunt voor allerlei leuke uitstapjes in Friesland. Om te beginnen zit je vlakbij het Kazemattenmuseum in Kornwerderzand op de Afsluitdijk. Hier ontdek je meer over de bouw van de Afsluitdijk en de strijd die hier tijdens de Tweede Wereldoorlog geleverd werd. Verder kun je vanuit een hotel in omgeving Zurich gauw naar Harlingen, Bolsward en Makkum rijden. Harlingen is een prachtige zeehavenstad met tal van bezienswaardigheden. Vanaf hier pak je bovendien de veerboot voor een dagje Terschelling of Vlieland. Bolsward is een knus Fries stadje met een gezellig centrum en voor een dagje strand moet je bij het fraaie dorpje Makkum zijn.

Toeristische tips hotels in Zurich

We raden je ook zeker aan om vanuit je hotel bij Zurich het centrum van Sneek of Leeuwarden te bezoeken. Beide steden hebben een mooie historische binnenstad met grachten en veel winkels. Andere tips voor uitjes zijn de stadjes Franeker en Workum. Ga in Franeker bijvoorbeeld langs bij het unieke Eise Eisinga Planetarium of bewonder in Workum de schilderijen in het Jopie Huisman Museum. Ook suppen, kanovaren en zeilen op de Friese meren bevelen we van harte aan. Verder maak je rondom Zurich schitterende fietstochten langs de zeedijk, pittoreske dorpjes en weilanden met koeien.

Voordelige hotels omgeving Zurich

In Zurich overnachten is ideaal als je veel van Friesland wilt zien. Zo is het bijvoorbeeld erg gemakkelijk om vanuit een hotel bij Zurich het centrum van een van de Friese Elfsteden te verkennen. Profiteer van onze gave deals en boek nu voordelig een aantal hotelovernachtingen nabij Zurich. Maak vandaag nog je keuze voor een leuk weekendje weg of een korte vakantie in eigen land.

Waarom een hotel in Zurich boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Zurich te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro