Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Zwevegem. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Een romantisch hotel vlakbij de charmante stad Lille op het oog? Bekijk dan onze hotels in Zwevegem op Hotels.nl! In deze hotels ervaar je de bourgondische gastvrijheid waar onze zuiderburen om bekend staan. Steek de Franse grens over om het bruisende Lille te verkennen of geniet van de rust bij Zwevegem. Hoe jouw vakantie er ook uit ziet, bij Hotels.nl vind je de beste hotels bij Zwevegem. Lees verder

Urenlang winkelen vlakbij de hotels Zwevegem

Vlakbij de hotels Zwevegem bevindt zich Lille, wat de Fransen liefkozend ook wel 'het Parijs van het noorden' noemen. In de stad wandel je over de schilderachtige straatjes met prachtige gevels. Het oude stadshart, oftewel Vieux Lille, herbergt talrijke restaurants, galerieën en winkels. Voor nog meer winkelplezier duik je in Euralille, een overdekt winkelcentrum met meer dan 120 winkels. Het moderne gebouw is bedacht door architecten als Jean Nouvel en Rem Koolhaas. Op zoek naar nieuwe designstukken voor in je woning? Ga dan naar Rue Esquermoise om unieke ontwerpen te bewonderen.

Kunst en cultuur bij hotels Zwevegem

Met tientallen musea in de omgeving van de hotels bij Zwevegem kijken kunst- en cultuurliefhebbers hun ogen uit. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Palais des Beaux-Arts met maar liefst 650 kunstwerken van onder meer Monet, Rubens en Van Gogh. Verder mag je het geboortehuis van Charles de Gaulle niet overslaan. Andere interessante musea om tijdens het overnachten in Zwevegem te bezoeken zijn het LaM en het Musee d'Histoire Naturelle.

Wandelen en fietsen bij het hotel in Zwevegem

De rijke natuur rondom de hotels in Zwevegem lenen zich uitstekend voor een mooie wandel- of fietstocht in de omgeving. Wandel bijvoorbeeld de Bevergemroute waarmee je langs dorpen als Zwevegem, Moen, Sint-Denijs en Avelgem trekt. Wie graag avontuurlijke outdoor activiteiten ontplooit, gaat vanaf het hotel in Zwevegem naar Oenanthe. Hier tokkel je tussen de bomen of geniet je van een spannende kajaktocht. Kun je niet wachten om zelf op pad te gaan in deze Belgische streek? Laat je dan meteen inspireren door onze scherpe aanbiedingen voor een overnachting in de omgeving van Zwevegem op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Zwevegem boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro