Menu

26 accomodaties in Blokzijl

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Blokzijl, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Geertien Blokzijl in Blokzijl Hotel
Afstand: 2,7 km9.1
Hotel Geertien Blokzijl
Muggenbeet 3, Blokzijl

Natuurrijke locatie tussen De Weerribben en De Wieden, uitstekende fiets-, wandel- en watersportmogelijkheden. Geniet van onze sfeervolle restaurant en zomerterras.

Groepsaccommodatie SuyderZee; Strandhoeve in Marknesse Vakantiehuis
Afstand: 1,8 km8.9
Groepsaccommodatie SuyderZee; Strandhoeve
Uiterdijkenweg 58, Marknesse

5-sterren groepsaccommodatie SuyderZee combineert luxe met toegankelijkheid voor 56 personen, nabij Blokzijl en Weerribben-Wieden park. Volledig rolstoelvriendelijk.

Restaurant and Residence Kaatje bij de Sluis in Blokzijl Hotel
Afstand: 83 meter8.7
Restaurant and Residence Kaatje bij de Sluis
Brouwerstraat 20, Blokzijl

Kaatje bij de Sluis: 49 jaar culinaire hotspot in historisch Blokzijl. Overnacht luxe, ontbijt biologisch, dineer met 6 gangen. Di-Zo geopend.

B & B Vergeet me Niet in Blokzijl Bed and Breakfast
Afstand: 98 meter9.5
B & B Vergeet me Niet
Kleine Breestraat 1A, Blokzijl

B&B Vergeet me Niet in Blokzijl, Overijssel: comfortabele appartementen en ontbijt, nabij De Wieden en De Weerribben natuurparken. Ideaal voor wandelaars en vogelspotters.

Mieke&Co in Blokzijl Bed and Breakfast
Afstand: 87 meter9.3
Mieke&Co
Kerkstraat 17, Blokzijl

B&B Mieke&Co in Blokzijl: sfeervolle accommodatie in historisch kader, dichtbij natuur, watersport, Michelin-ster restaurant en lokale winkels.

JLH Rabbinge Camping in Blokzijl Camping
Afstand: 889 meter9.1
JLH Rabbinge Camping
Kuinderdijk 5, Blokzijl

SVR Camping Veldhuis: oase van rust bij Weerribben-Wieden, perfect voor fietsen, wandelen of varen. Dichtbij pittoresk Blokzijl.

De Strandhoeve in Baarlo Vakantiehuis
Afstand: 1,5 km9.1
De Strandhoeve
Uiterdijkenweg 59, Baarlo

Strandhoeve SuyderZee, luxe 5-sterrenaccommodatie in Overijssel voor tot 56 gasten. Ook voor zorgbehoeftigen, met aangepaste faciliteiten.

The Dune - minicamping in Blokzijl Camping
Afstand: 1,7 km8.5
The Dune - minicamping
Vollenhoofsedijk 2, Blokzijl

Kleine Camping De Duin: rustgevend verblijf naast Nationaal Park Weerribben-Wieden, vlakbij vis- en zwemwater. Voorzien van 20 ruime kampeerplaatsen met elektriciteit.

Tussen De Diepen in Blokzijl Camping
Afstand: 710 meter8.9
Tussen De Diepen
Duinigermeerweg 1a, Blokzijl

Camping Tussen de Diepen, Blokzijl: bij natuurgebied De Weerribben-Wieden, perfect voor watersportliefhebbers, met kampeergebieden en verwarmd zwembad.

Slapen bij de Sluis Blokzijl in Blokzijl Hotel
Afstand: 92 meter9.9
Slapen bij de Sluis Blokzijl
Wortelmarkt 5, Blokzijl

Yep! Slapen bij de Sluis voorziet in modern comfort in historisch Blokzijl, naast sterrenrestaurant Kaatje, in de buurt van Weerribben-Wieden en Giethoorn.

Landal Waterresort Blocksyl in Blokzijl Vakantiepark
Afstand: 931 meter9.3
Landal Waterresort Blocksyl
Duinigermeerweg 1, Blokzijl

Landal Waterresort Blocksyl: luxe verblijven aan het water, bootverhuur beschikbaar. Nabij Nationaal Park Weerribben-Wieden en sfeervol Blokzijl. Inclusief fietsverhuur en ontbijtservice.

Vakantie accommodaties 't Ende van't Diep in Scheerwolde Vakantiehuis
Afstand: 3,3 km9.7
Vakantie accommodaties 't Ende van't Diep
Steenwijkerdiep Zuid 15, Scheerwolde

't Ende van 't Diep biedt ongerepte natuur, knus zomerhuisje en luxe appartement aan het water, grenzend aan Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Camping Wilgenhof in Wetering Camping
Afstand: 3,9 km9.1
Camping Wilgenhof
Wetering West 39, Wetering

Camping de Wilgenhof: midden in natuurpark Weerribben-Wieden, met talloze outdoor activiteiten en nabij pittoreske dorpjes.

Vakantiehuis Wetering in Wetering Vakantiehuis
Afstand: 3,5 km9.7
Vakantiehuis Wetering
Wetering Oost 6, Wetering

Vakantiewoning de Wielen: rustieke accommodatie voor 6 personen, prachtig gelegen in Wetering met privéhaven, eiland en natuuravonturen in nabijgelegen Friese meren.

Bed and Breakfast de Weerribben in Wetering Bed and Breakfast
Afstand: 6,1 km8.9
Bed and Breakfast de Weerribben
Wetering West 105, Wetering

Bed and Breakfast De Weerribben: Unieke verblijfservaring in natuurrijk laagveenmoeras, comfortabele appartementen, met hot tub, sauna en bootaanlegplaats.

An't Waeter in Wetering Camping
Afstand: 4,9 km8.9
An't Waeter
Wetering West 77, Wetering

An't Waeter: Uitzicht op De Weerribben, voorzien van comfortabele B&B en appartementen, ambachtelijke keuken, terras bij het water, e-bike oplaadpunt en mini-camping.

Camping De Turftente in Wetering Camping
Afstand: 6,0 km8.9
Camping De Turftente
Wetering Oost 74, Wetering

Camping de Turftente: kampeer middenin de Weerribben. Geschikt voor tenten, caravans en campers, met vis-, vogel- en wandelmogelijkheden.

Vakantiehuis Kalenberg Mariënhof in Kalenberg Vakantiehuis
Afstand: 5,1 km9.1
Vakantiehuis Kalenberg Mariënhof
Kalenberg Zuid 21, Kalenberg

Vakantiehuis Mariënhof in Kalenberg, luxueus, midden in natuurpark Weerribben-Wieden. Drie-slaapkamers, volledige keuken, badkamer met sauna en visrijke wateren.

B&B De Tapuit in Kalenberg Bed and Breakfast
Afstand: 5,1 km10
B&B De Tapuit
Kalenberg Zuid 44, Kalenberg

B&B De Tapuit: Comfortabel verblijf in 'Rietkamer' of 'Grachtzaal', in Weerribben. Het biedt zelfstandige units, prachtige uitzichten & verse ontbijten.

Auberge aan het Hof Blokzijl in Blokzijl Hotel
Afstand: 38 meter9.5
Auberge aan het Hof Blokzijl
Kerkstraat 9, Blokzijl

Kleinschalig hotel in historisch Blokzijl, met ruime kamers, eigen keuken en bad. Dichtbij nationaal park de Weerribben en Giethoorn.

Bedandbreakfastweerribbenwieden in Blankenham Bed and Breakfast
Afstand: 7,4 km
Bedandbreakfastweerribbenwieden
Hammerdijk 15, Blankenham

Bedandbreakfast2Wittekaters bij Weerribben Wieden & Giethoorn. Privéterras, uitzicht, nabij Blokzijl & Lemmer. WiFi & TV.

Holiday Home ‘T Puttertje in Kalenberg Vakantiehuis
Afstand: 5,4 km8.7
Holiday Home ‘T Puttertje
Kalenberg Zuid 6, Kalenberg

Vakantiehuis 't Puttertje in Kalenberg, met een score van 9.8. Dichtbij treinstations, beschikt over volledig uitgeruste keuken en terras.

Vakantiehuisje Geert en Iebeltien in Kalenberg Vakantiehuis
Afstand: 6,0 km9.5
Vakantiehuisje Geert en Iebeltien
Noord 8, Kalenberg

Geert en Iebeltien: Luxe vakantiehuis aan gracht in Kalenberg, naast natuurgebied De Weerribben. Ideaal voor wateractiviteiten en natuurreizen.

Kaatjes Résidence Blokzijl in Blokzijl Hotel
Afstand: 141 meter8.9
Kaatjes Résidence Blokzijl
Zuiderstraat 1 , Blokzijl

Slapen aan het water in hartje Blokzijl, naast een drukbevaren sluisje, met luxe kamers, privé parkeerplaatsen, en sterren-restaurant in de buurt.

De Stille Verkwikking in Ossenzijl Camping
Afstand: 9,3 km8.9
De Stille Verkwikking
Lageweg 20, Ossenzijl

Minicamping De Stille Verkwikking: Kampeer in de rust van Weerribben Park, met lokale producten uit onze boerderijwinkel en nabije bezienswaardigheden als Giethoorn.

De Kluft in Ossenzijl Vakantiepark
Afstand: 9,1 km8.5
De Kluft
Hoogeweg 26, Ossenzijl

Recreatiecentrum De Kluft in Nationaal Park Weerribben-Wieden: met camping, trekkershutten, luxe lodges, hotel, jachthaven en restaurant. Perfect voor vissers!

Informatie over Blokzijl

Blokzijl is een historische stad in de provincie Overijssel, Nederland, dat deel uitmaakt van de gemeente Steenwijkerland. Gekenmerkt door zijn pittoreske haven en charmante 17de-eeuwse architectuur, is het een gerenommeerde toeristische bestemming in het noordelijke deel van het land. Het staat bekend om zijn bewaarde natuurlijke schoonheid; de stad is omgeven door het Nationaal Park Weerribben-Wieden, het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied in Noordwest-Europa.

Op het gebied van cultuur is Blokzijl rijk aan geschiedenis, met talrijke monumenten en historische gebouwen die getuigen van zijn maritieme verleden. De schilderachtige haven, eens een belangrijke zeeroute in de 17de eeuw, wordt tegenwoordig gebruikt voor recreatieve doeleinden en is een populaire plek voor watersporten. Het is ook de thuisbasis van Michelin-ster restaurant \'Kaatje bij de Sluis\', dat bekend staat om zijn uitstekende gastronomie. Het stadje ademt een unieke, rustgevende sfeer uit die bezoekers ongetwijfeld zal bekoren.