Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Giethoorn: de leukste deals

Zoek jij in Giethoorn een hotel voor een mooie lage prijs? Kies dan een voordelig arrangement of een aantal hotelovernachtingen bij Hotels.nl uit! In Giethoorn overnachten komt goed uit als je van een betoverende omgeving met veel water houdt. Het pittoreske dorpje met zijn vele kanaaltjes staat namelijk bekend als ‘Hollands Venetië’. Je raadt het al: dit nodigt uit tot varen. Maak een boottochtje langs de schattige huisjes van het dorp of verken de wonderschone natuur in de omgeving. Lees verder

Er op uit in Nederland: hotels in Giethoorn

Wist je dat Giethoorn misschien wel één van de mooiste bestemmingen voor een uitstapje in Nederland is? Het dorp bestaat uit een groot aantal eilandjes die middels 176 bruggetjes met elkaar verbonden zijn. Langs de smalle kanalen staan fraaie huizen en boerderijen met rieten daken. Varen met een bootje is de leukste manier om het dorp te verkennen, maar er ligt ook een smal voetpad langs het centrale kanaal. Onderweg kun je op een gezellig terrasje iets eten en drinken. Ga langs bij Museum De Oude Aarde en bewonder de prachtige collectie fossielen en mineralen. Of wat dacht je van het bekijken van een authentieke boerderij bij ’t Olde Maat Uus? Daar leer je bovendien meer over de turfwinning die vroeger rondom Giethoorn plaatsvond. De beste uitvalsbasis voor je verblijf vind je bij de hotels van Giethoorn.

Recreatie en overnachten in Giethoorn

Giethoorn ligt in een prachtig natuurgebied: Nationaal Park Weerribben-Wieden. Als je komt overnachten bij Giethoorn heb je dus ook de mogelijkheid om te genieten van de bijzondere natuur. Dit kan op veel verschillende manieren, bijvoorbeeld door wandelen, fietsen, kanovaren, suppen of een rondvaart. Op het meer bij Giethoorn kun je daarnaast heerlijk windsurfen, zeilen en zwemmen.

Overnachten Giethoorn: aanbiedingen

Kom binnenkort ook eens in Giethoorn overnachten! Boek via onze website in Giethoorn een hotel voor een lage prijs. Wij hebben diverse unieke arrangementen inclusief ontbijt en andere fijne extra’s bij comfortabele hotels in Giethoorn. Overnachten in Giethoorn wordt hiermee een onvergetelijke ervaring. Bekijk nu het actuele aanbod en profiteer van de beste deals.

Waarom een hotel in Giethoorn boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Giethoorn te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro