Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Schinveld. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een verblijf in de Zuid-Limburgse heuvels? Met de hotels Schinveld op Hotels.nl overnacht je in het uiterste puntje van de provincie, vlakbij de Duitse grens. In de streek vind je talrijke wandel- en fietspaden om een mooie tocht door de natuur te maken. Daarnaast liggen steden als Heerlen, Maastricht en Aken in de buurt. Neem direct een kijkje bij onze unieke aanbiedingen voor een hotel bij Schinveld op Hotels.nl! Lees verder

Wandelen en fietsen in de natuur bij Schinveld hotels

De hotels bij Schinveld zijn het ideale startpunt voor een wandeling of fietstocht in de natuur. Maak bijvoorbeeld een tocht door het veelzijdige natuurgebied van de Brunssumerheide. Je trekt hier door open zandvlaktes, kleurrijke heidevelden, dichte loof- en naaldbossen en stille vennen. De afwisseling van het gebied maakt dat je allerlei verschillende diersoorten tegenkomt. Kenmerkend voor de Brunssummerheide zijn de Schoonebeeker schapen. Samen met de herders zorgen zij ervoor dat het landschap gezond blijft.

Schinveld hotels vlakbij charmante kastelen

In de regio rondom de hotels in Schinveld vind je niet alleen een oase aan natuur, maar ook karakteristieke kastelen. Breng vanaf het Schinveld hotel bijvoorbeeld een bezoek aan Kasteel Hoensbroek. In het authentieke kasteel wandel je door de verschillende vertrekken, zoals de balzaal, toren en kerker. Op de begane grond bevindt zich een sfeervol restaurant waar je smakelijke lekkernijen uit de streek proeft, waaronder een echte vlaai uit Limburg. Of maak een uitstapje naar de kasteelruïne van Valkenburg. Dit kasteel werd in 1115 in de stad gebouwd bovenop de Heunsberg, waardoor het een uitstekende strategische plek had. Het kasteel is tegenwoordig het enige hoogteburcht van Nederland.

Op naar het pretpark bij hotels Schinveld

Dierenliefhebbers bezoeken vanaf het Schinveld hotel dierenpark GaiaZOO. In dit park wonen maar liefst vijftienhonderd dieren, zoals capibara's, gorilla's en rode panda's. Doordat het park is verdeeld in vier verschillende werelden, maak je een reis over de wereld in slechts één bezoek. Bovendien bevindt zich bij GaiaZOO het DinoDome, wat een gigantisch indoor speelpark voor kinderen is. Reserveer direct je favoriete hotel in Schinveld tegen een voordelig tarief op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Schinveld boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro