Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Heerlen: gave deals

Zoek jij voordelige hotels in Heerlen voor een gave vakantie in Nederland? Zoek niet verder, want deze vind je bij Hotels.nl! Bij ons boek je in een handomdraai een goedkoop hotel bij Heerlen. Maak dus gauw je keuze en kom binnenkort heerlijk overnachten in Heerlen. Deze Limburgse stad bruist en staat bol van de hotspots. Liefhebbers van kunst, cultuur, natuur en geschiedenis komen hier helemaal aan hun trekken. Lees verder

Vakantie of weekendje Limburg: hotels Heerlen centrum

Wist je dat Heerlen de Street Art Hoofdstad van Nederland is? Verspreid over de stad zijn prachtige muurschilderingen van zowel nationale als internationale kunstenaars te vinden. Tijdens een tour langs onder meer vijf verrassende pleintjes in het centrum kom je er een groot aantal tegen. Een andere topattractie in Heerlen is het Thermenmuseum. Dit is ontstaan rondom het oudste stenen gebouw van Nederland: het Romeinse badhuis van Coriovallum. In dit unieke museum ontdek je alles over de Romeinse tijd van Zuid-Limburg. Tijdens een verblijf in één van de hotels van Heerlen centrum is daarnaast ook een bezoek aan het Nederlands Mijnmuseum van harte aan te bevelen. Daar ontdek je meer over de kleurrijke geschiedenis van de Mijnstreek in Limburg.

Vanuit een hotel de omgeving van Heerlen verkennen

De regio rondom Heerlen staat bekend als Parkstad Limburg. De hotels in omgeving Heerlen liggen dan ook in een groene oase. Deze bestaat uit een glooiend landschap met akkers, hellingbossen, kastelen en beekdalen. Het zal je niet verbazen dat wandelen en fietsen hier een lust voor het oog is. Vanuit een hotel in de buurt van Heerlen zijn bovendien tal van andere leuke steden en dorpen in de regio te bezoeken. Als je wilt kun je zelfs een uitstapje maken naar Aken.

Boek nu: goedkoop hotel Heerlen

Kom jij gauw eens genieten van Zuid-Limburg en overnachten in Heerlen? Bij ons kies je uit de beste deals voor hotelovernachtingen en de leukste hotelarrangementen in deze bijzondere stad. Ook voor aanbiedingen bij hotels in de buurt van Heerlen moet je bij Hotels.nl zijn. Kijk rond, maak je keuze en boek direct.

Waarom een hotel in Heerlen boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro