Menu

6 accomodaties in Brummen

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Brummen, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Kasteel Engelenburg Brummen in Brummen Hotel
Afstand: 1,4 km9.3
Kasteel Engelenburg Brummen
Eerbeekseweg 6, Brummen

Geniet van koloniale luxe, een 4-sterren restaurant, Engelse lounge en bar, en golf op een historisch landgoed.

Hotel Het Oude Postkantoor Brummen in Brummen Hotel
Afstand: 102 meter9.3
Hotel Het Oude Postkantoor Brummen
Zutphensestraat 8, Brummen

Oude Postkantoor Hotel: Monumentale kamers, ontbijtruimte, terras, nabij Apenheul, Juliana Toren en Hoge Veluwe. Uitgaan in Zutphen, Doesburg, fietsen, wandelen in Veluwe, IJssel.

B&B De Knoef in Brummen Bed and Breakfast
Afstand: 2,5 km9.1
B&B De Knoef
Knoevenoordstraat 54, Brummen

Bed & Breakfast De Knoef in Brummen: vrijstaand logeerhuisje in een 60 meter diepe tuin, dichtbij natuurgebied Bruk en landgoed Engelenburg.

Bed & Breakfast Lovenem in Leuvenheim Bed and Breakfast
Afstand: 2,0 km9.5
Bed & Breakfast Lovenem
Spankerenseweg 41, Leuvenheim

B&B Lovenem: Op de Veluwe, ideaal voor wandelaars, nabij historisch Zutphen, Kröller-Müller Museum. Comfort, sauna, lokaal ontbijt.

Het Tuinatelier B&B in Brummen Bed and Breakfast
Afstand: 301 meter10
Het Tuinatelier B&B
Tuinstraat 52, Brummen

Tuinatelier B&B, stijlvolle verblijf in Brummen hartje stad, met smart-tv, koelkast, nabij fietsroute LF4 en wandelroute LAW2. Gemakkelijk bereikbaar.

Ohana Well Being Center in Brummen Bed and Breakfast
Afstand: 2,3 km8.1
Ohana Well Being Center
Zutphensestraat 177G, Brummen

Ohana Well Being Center: Getransformeerd door yoga, workshops en holistische behandelingen in een rustgevende, minimalistische omgeving midden in de natuur.

Informatie over Brummen

Brummen, gelegen in de provincie Gelderland, is een van Nederlands betoverende gemeenten, rijk aan landschapsschoon en historische landschappen. Uitgestrektheid van traditionele boerderijen, indrukwekkende landhuizen en molens verlenen een authentieke charme aan dit aangename plattelandsdorp. De IJssel, die het westelijke deel van de gemeente begrenst, draagt bij aan de landelijke sfeer, terwijl de Veluwe, een van de grootste natuurgebieden in Noordwest-Europa, aan de horizon opdoemt. Met zijn uitgebreide netwerk van fiets- en wandelpaden, weeft Brummen de bezoekers door een landschap dat in elk seizoen verandert, van bloeiende bloemenvelden in de lente tot rijke herfsttinten.

Culturele en historische belevenissen zijn ook onlosmakelijk verbonden met Brummen. Het historische dorpscentrum wordt gekenmerkt door een mix van architectonische stijlen, variërend van traditionele Nederlandse gebouwen tot modernere ontwerpen. Brummen is de thuisbasis van verschillende monumenten en erfgoedlocaties, waaronder Kasteel Engelenburg, een 19e-eeuws landhuis omgebouwd tot een luxueus hotel en golfbaan. Bovendien profiteert de lokale economie van een selectie van unieke winkels, hoogwaardige restaurants en gastvrije cafés. De nabijgelegen steden Zutphen en Apeldoorn zijn eenvoudig te bereiken en bieden aanvullende voorzieningen en attracties.