Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Dieren. Unieke hotel aanbiedingen - Hotels.nl

Tijd om volledig te ontspannen in de natuur? Met de hotels in de buurt van Dieren verblijf je vlakbij het Nationale Park De Hoge Veluwe en Nationaal Park Veluwezoom waar je volop ruimte hebt om te wandelen en fietsen. Daarnaast bevinden zich allerlei bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Burgers Zoo en het Kröller-Müller Museum. Bekijk direct onze hotels in Dieren op Hotels.nl! Lees verder

Hotels Dieren in de ongerepte natuur

Kom opgeladen vol met energie terug van het overnachten in Dieren vlakbij de natuur. Op korte afstand van de hotels Dieren ligt het Nationaal Park Veluwezoom. Dit onderdeel van Nationaal Park De Hoge Veluwe is maar liefst 5000 hectare groot en biedt een verscheidenheid aan bossen, zandverstuivingen en heide. Typerend voor dit deel van de Veluwe is de hoeveelheid heuvels, waarvandaan je een schitterend uitzicht op de natuur hebt. Wandel bijvoorbeeld naar de Posbank en kijk zelfs uit over de landsgrenzen naar Duitsland. Met circa 350 kilometer aan paden spot je onderweg onder meer herten, reeën en wilde zwijnen.

Overnachten in Dieren voor cultuurliefhebbers

Niet alleen voor natuur ben je met de hotels in Dieren op de juiste plek. Te midden van de groene natuur bevindt zich het stralende Kröller-Müller Museum. In dit museum bewonder je de tweede grootste collectie aan kunstwerken van Van Gogh wereldwijd. Zo zijn er circa 90 schilderijen en bijna 200 tekeningen. Bezoek vanaf het hotel in de buurt van Dieren niet alleen de Van Gogh collectie, maar ook kunstwerken van meester als Piet Mondriaan, Pablo Picasso en Claude Monet.

Op ontdekkingstocht in Burgers' Zoo bij hotels Dieren

Maak bij het hotel in Dieren een uitstapje naar dierenpark Burgers' Zoo. In dit park wandel je van het tropisch regenwoord naar de Oost-Afrikaanse savanne. Onderweg sta je oog in oog met onder andere de leeuw, aap en pinguïn. Daarnaast duik je in een tropische koraalzee van acht miljoen liter water. Door de enorme panoramaruiten zie je allerlei haaiensoorten voorbij zweven. Benieuwd welk hotel in Dieren perfect bij jou en je gezin past? Boek meteen je volgende overnachting in Dieren op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Dieren boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro