Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Apeldoorn. Unieke hotel aanbiedingen - Hotels.nl

Zowel shoppen in een bruisende stad als wandelen in een natuurgebied? Tijdens het overnachten in Apeldoorn geniet je van het beste van twee werelden. Gedurende een lange tijd was de Koninklijk familie hier gevestigd, en nog altijd is deze stad met meer dan 160.000 inwoners boeiend met een bijzondere mix aan cultuur, winkels en restaurants. Boek meteen een hotel in Apeldoorn centrum op Hotels.nl om deze stad aan de Veluwe te ontdekken. Lees verder

Boeiende musea bij hotels in Apeldoorn

Bij het goedkoop overnachten in Apeldoorn heb je de keuze uit een breed aanbod aan musea voor een cultureel dagje uit. Breng bij een hotel in Apeldoorn centrum bijvoorbeeld een bezoek aan het CODA museum waar je boeiende collecties van moderne kunst bewondert. Verder vind je hier diverse tentoonstellingen over de historie van de stad. Voor meer kunst en cultuur ga je vanaf het hotel in de buurt van Apeldoorn naar het Kröller-Müller Museum. Dit museum beschikt over een van de grootste collecties van kunstwerken van Van Gogh wereldwijd. Of verkeer in koninklijke sferen tijdens een bezoek aan Paleis Het Loo. Op dit paleis vlakbij het hotel in de buurt van Apeldoorn woonden tot 1975 leden van de Koninklijke familie.

Goedkoop hotel Apeldoorn voor het hele gezin

Overnachten in Apeldoorn is een belevenis voor jong en oud. Zo roetsjen de kinderen in de achtbaan bij kinderpretpark Julianatoren en genieten ze van urenlang speelplezier bij Kinderparadijs Malkenschoten. In de Apenheul vlakbij een goedkoop hotel Apeldoorn sta je oog in oog met meer dan 35 verschillende apensoorten. Of rijd op slechts een half uur afstand naar het Dolfinarium in Harderwijk, waar je onder meer zeehonden, dolfijnen en walrussen ziet.

Winkelen in de charmante binnenstad bij goedkoop overnachten Apeldoorn

Tijdens het overnachten in Apeldoorn ben je in een mum van tijd in het gezellige stadscentrum van Apeldoorn. De binnenstad biedt meerdere pleinen met charmante zijsteegjes waar je niet alleen de grote modehuizen vindt, maar ook sfeervolle boetieks. Zelfs als het regent is winkelen in Apeldoorn een succes met het overdekte winkelcentrum. Boek meteen een hotel in Apeldoorn centrum op Hotels.nl!

Daarom Hotels.nl

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro