Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Aalsmeer. Unieke hotelaanbiedingen - Hotels.nl

Een romantische hotelovernachting in de stad met de grootste bloemenveiling ter wereld? Hotels.nl biedt prachtige hotels in Aalsmeer aan. Of je nu romantisch wilt overnachten in Aalsmeer of met het hele gezin een hotel in de buurt van Aalsmeer zoekt, bij ons vind je de beste deals tegen een voordelige prijs. Lees verder

De kleurrijke bloemenpracht bij de hotels in Aalsmeer

Voor de vroege vogels is een bezoek aan Royal Flora Holland een absolute must. Op de wereldberoemde bloemenveiling zie je hoe miljoenen planten en bloemen diezelfde dag nog naar de bloemenwinkels gebracht worden. Iedere maandag tot en met vrijdag kun je de kleurrijke bloemen zien, van 07:00 tot 11:00 uur (op donderdag tot 09:00 uur). Bovendien vind je bij het hotel in de buurt van Aalsmeer uitgestrekte bollenvelden. In het najaar worden de bollen geplant, en bloeien op in het voorjaar. Terwijl je door het landschap trekt zie je tulpen in de meest uiteenlopende kleuren, zoals oranje, roze en paars. Samen met de weilanden vol koeien is het Hollandse plaatje compleet.

Een rondvaart maken bij het hotel in de buurt van Aalsmeer

Verken tijdens het overnachten in Aalsmeer de schitterende natuur. Dit kan zowel te voet of per fiets, maar ook vanaf het water. Maak bijvoorbeeld een rondvaart in Giethoorn waarbij je door de Bovenlanden vaart bij Aalsmeer Oost vaart. Zowel de Westeinderplassen als de Oosteinderplassen zijn de moeite waard. Zo trek je door de moerasbossen, zie je veengebieden en kijk je uit over seringenakkers. Verder ga je voor een deel van de route over de ringvaart van de Haarlemmermeer. Vanaf deze plek heb je een geweldig uitzicht op de luchthaven Schiphol, waarbij je van heel dichtbij de vliegtuigen ziet opstijgen en landen. Een bezoek aan Amsterdam is ook zeker een aanrader!

Historie en cultuur bij de hotels in Aalsmeer

Aalsmeer is met name beroemd vanwege de hoeveelheid bloemen die hier gekweekt en geveild worden. In de historische tuinen van Aalsmeer kom je alles te weten over de geschiedenis van de stad. Je wandelt door het levende museum met maar liefst honderd soorten bloemen en planten. Daarnaast is het Flower Art Museum de moeite waard om te bezoeken. In het museum bewonder je verschillende tentoonstellingen van gerenommeerde kunstenaars. Bekijk unieke hotelaanbiedingen op Hotels.nl voor de beste hotels in Aalsmeer.

Waarom een hotel in Aalsmeer boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Aalsmeer te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro