Menu

Algemene Voorwaarden - Hotels.nl

Welkom bij Hotels.nl. Door gebruik te maken van onze website accepteert u de volgende voorwaarden. Hotels.nl fungeert als een platform dat advertentieruimte biedt aan bedrijven die reizen, hotelkamers en andere overnachtingsmogelijkheden aanbieden. Wij zijn geen aanbieder van reizen of accommodaties en treden niet op als bemiddelaar tussen u en deze bedrijven.

Onze rol is beperkt tot het faciliteren van de weergave van advertenties en directe links naar de websites van onze adverteerders. Als zodanig zijn wij niet betrokken bij en kunnen wij op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gehouden voor enige transactie of overeenkomst die u aangaat met een aanbieder wiens advertentie op onze website verschijnt. Het aangaan van reserveringen en de uitvoering daarvan zijn volledig de verantwoordelijkheid van de externe aanbieder.

De informatie op Hotels.nl wordt met zorg samengesteld, maar wij kunnen niet instaan voor de volledigheid, correctheid of actualiteit ervan. Beslissingen gebaseerd op informatie op onze website zijn voor uw eigen rekening en risico.

Het kan voorkomen dat onze website links bevat naar externe sites. Deze links zijn bedoeld voor uw gemak en impliceren geen goedkeuring van Hotels.nl. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacypraktijken van deze externe sites.

Hotels.nl behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment aan te passen. Wij adviseren u deze pagina regelmatig te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. Voortgezet gebruik van de website na wijzigingen betekent dat u akkoord gaat met de aangepaste voorwaarden.

Voor vragen over deze algemene voorwaarden kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met eventuele onduidelijkheden of vragen.