Menu

5 accomodaties in Aalsmeer

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Aalsmeer, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Chariot Aalsmeer in Aalsmeer Hotel
Afstand: 556 meter8.3
Hotel Chariot Aalsmeer
Oosteinderweg 243, Aalsmeer

Voormalige school, nu charmant hotel met persoonlijke service. Nabij bloemenveiling, Schiphol en Amsterdam centrum.

Blue Mansion Hotel Aalsmeer in Aalsmeer Hotel
Afstand: 2,9 km8.3
Blue Mansion Hotel Aalsmeer
Oosteinderweg 248B, Aalsmeer

Milieuvriendelijk, gratis WiFi, parkeergelegenheid en Nespresso. Dichtbij Schiphol, Amsterdam en de bloemenveiling.

Hotel 't Schouwsehof / Restaurant De Jonge heertjes in Aalsmeer Hotel
Afstand: 53 meter8.7
Hotel 't Schouwsehof / Restaurant De Jonge heertjes
Raadhuisplein 16, Aalsmeer

Hotel De Jonge Heertjes: comfort en kwaliteit in hartje Aalsmeer. Met gratis parkeren, WiFi, nabij Schiphol en lokale gastronomie.

Hotel Aalsmeer & Restaurant Wapen van Aalsmeer in Aalsmeer Hotel
Afstand: 402 meter8.9
Hotel Aalsmeer & Restaurant Wapen van Aalsmeer
Dorpsstraat 15, Aalsmeer

Hotel Aalsmeer: Viersterren familiehotel met 66 kamers, hoge Tripadvisor-score, huisdiervriendelijk, nabij Amsterdam en Schiphol.

Recreatiepark Aalsmeer | Jachthaven met camping in Aalsmeer Camping
Afstand: 1,3 km7.7
Recreatiepark Aalsmeer | Jachthaven met camping
Uiterweg 214, Aalsmeer

Recreatiepark Aalsmeer: jachthaven en camping aan het Westeinderplassen, met opties voor (kano)varen, zwemmen en overnacht op ons privé eiland.

Informatie over Aalsmeer

Aalsmeer, gelegen in de provincie Noord-Holland, staat bekend om zijn bloementeelt geschiedenis en de wereldberoemde bloemenveiling, Royal FloraHolland. De gemeente beslaat ongeveer 34 vierkante kilometer en bestaat uit Aalsmeer en een aantal kleinere woonkernen: Kudelstaart, Aalsmeerderbrug, Oosteinderweg/Rietwijkeroord en de Hornmeer. Als marktleider in de internationale planten- en bloemenbranche, is Royal FloraHolland een belangrijke economische spil voor de regio. De immense veilinggebouwen vormen een trekpleister voor bezoekers, geïnteresseerd in de complexe logistieke processen en fascinerende bloemenindustrie.

De expressieve cultuur van Aalsmeer is even indrukwekkend met het Historische Tuin Aalsmeer, waar de geschiedenis van de sierteelt wordt bewaard, en de Westeinderplassen als hoogtepunten. De Westeinderplassen, ook bekend als de Spiegel van Aalsmeer, bieden watersportliefhebbers volop mogelijkheden en behoren tot de grootste aaneengesloten binnenwateren van West-Nederland. Er zijn tal van jachthavens en recreatiegebieden, compleet met stranden en eilanden die ideaal zijn voor outdoor activiteiten. Aalsmeer\'s breed scala aan festiviteiten en evenementen, zoals de jaarlijkse Bloemencorso en de Pramenrace, weerspiegelen de levendige gemeenschap en haar toewijding aan haar culturele erfgoed.